Помош: Барам еден филм!

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.721
А како да направиме од твојот да дојде на мојов хард диск ?
дои со usb/празно dvd у влае
2gb е, спор ми е аплоудот не планирам да го качувам на нет

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Ко мал имав гледано еден филм на телевизија, ама многу малце ми има останато во сеќавање, некаде втора половина на ’90-ти беше отприлика.
Дејствово се вртеше околу една куќа, дали требаше да им ја одземат на хипотека или незнам како... Се сеќавам на крајот дека во куќата ќе има ко прослава, забава некоја, ради што ќе си ја вратат куќата или слично... и тој што е негативец, налутен ќе земи камион цистерна ќе го застани према куќата насочен на улицата, ќе го стави во брзина и ќе го пушти сам да се удри во неа, ама ќе изгуби контрола камионов и ќе оди од една во друга куќа ќе ги турка. На крај се сеќавам, последната сцена ко ќе ја прикажат, цело маало куќите срушени, само таа што сакаше да ја удри со камионот, здрава ќе остани.
Незнам колку време изгубив во гуглање и неуспешно, се надевам некој ќе се сети за кој филм се работи. Нешто као комедија мислам оти беше...
Anyone? :(

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Znam za koj film zboris ama nikako da mi tekne na naslovot, na baranjata na google sto gi pravis dodaj "foreign", znam deka ne bese na angliski filmot, na nekoj slovenski jazik ama na koj ne mi teknuva. Mozda ruski, mozda makedosnki ne znam bas.
не успеав преку google да го најдам, на сите можни начини пробав... :(

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Го барам филмов ми го препорачаа ама ни они незнаат како се вика , филмот е како нешто во Русија со вонземјани како не ги гледаат а кога ќе ги допреш се претвараат во пепел . :unsure: знам дека тешко е и можеби глупо ама стварно толку знам од филмот ако можете да ми помогнете би ви бил благодарен :)

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Го барам филмов ми го препорачаа ама ни они незнаат како се вика , филмот е како нешто во Русија со вонземјани како не ги гледаат а кога ќе ги допреш се претвараат во пепел . :unsure: знам дека тешко е и можеби глупо ама стварно толку знам од филмот ако можете да ми помогнете би ви бил благодарен :)
Да не е оној Darkest Hour во Милениум 3D што го даваа? Види трејлер на youtube дали е тој...

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.470
Поени од реакции
87.272
Значи филмов сум го гледал негде пред 14/15 години. Само крајот му го знам како завршуваше. Човек со својата кола вози на автопатот, и го напаѓаат кучиња, и целата кола парче му ја прават, и таман да се нафрлат на човекот, облаците ја покриваат полната Месечина, и животниве се смируваат како ништо да не било.Во меѓувреме човеков бега, и по неколку минути кога ќе се појави пак месечината, имаше еден кадар кај што мало куче гледа нагоре кон небото и почнуваат да му светат очите. Крај :)
Anyone? :(

miki002

Фејл гејмер
Член од
18 февруари 2010
Мислења
369
Поени од реакции
269
И јас да побарам помош: Се работи за Кинески филм, со тема готвење или натпревар во готвење. Имаше мислам повеќе готвачи кои се натпреваруваа за да го импресионираат императорот или слично, најдобар беше еден постар готвач кој што станал пијаница или слично, па го изгубил чувството за мирис и вкус, но со тек на време му се врати. Се готвеа чудни „специјалитети“ како сурла од слон, шепа од мечка, риба... финтата беше мислам кој ќе зготви подобро мајмунски мозок, а протоа мајмунот да остане жив, ова во финале беше, ама тој постариот направи некоја финта, не беше вистински мајмун, а конкурентот имаше вистински мајмун убиено па беше дисквалификуван и така нешто. Сум го гледал пред некои 10 години, на Canal +...
Ви благодарам.

Kajgana Shop

На врв Bottom