Полуфинале: Србија - Хрватска [27.01.2012 - 20:15 ч.]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Србите наметнуваат бавно темпо на утакмиците на ова ЕП. Се игра со малку голови, долги напади. Играат добра одбрана, на голот е феноменалниот Станич, ама нападот им е послабо оружје.

Хрватите веќе неколку години се во врвот на ракометот и јас мислам дека ова им е шанса да освојат прво место. Имаат добар тим, на неколку постари играчи ова можеби им е последно ЕП, па сигурен сум дека Хрватите ќе го дадат својот максимум.

Значи типувам на победа на Хрватите, ќе треба ептен да се распуцаат во напад Србите за да победат, многу голема улога ќе има и публиката, очекувам одличен дуел.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Хрватите се неколку класи над Србите.Кога веќе ние не влеговме во 1/2финале се надевам дека они ќе го освојат европсково.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Хрватска ги мразам тоа србите гнасен народ многу се
Некогаш мораш да користиш запирки ако сакаш да те разберат:

Хрватска ги мразам, тоа Србите гнасен народ многу се.
Хрватска, тоа Србите ги мразам гнасен народ многу се.

:)
Јас те разбрав, некој ќе се мисли дали ги мразиш едните или двете :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Скоро цел живот на големите првенства навивам за Хрватска(во отсуство на нашите) и секако помило ќе ми биди ако Хрватите го добијат овој дуел..сепак мене поинтересно ќе ми биди како ќе биди на трибините:D...сигурно ќе уима одреден дел на хрвати и ќе има провокации до максимум од дветестрани..кој знае колку работаќе имаа џандарите..калакурници!

P

PewDiePie

Гостин
Леле ако им тепаат хрватите на сред белградски ташаклук,како ние,леле колку ќе се смеам. :icon_lol:

I

Ilindenka

Гостин
Скоро цел живот на големите првенства навивам за Хрватска(во отсуство на нашите) и секако помило ќе ми биди ако Хрватите го добијат овој дуел..сепак мене поинтересно ќе ми биди како ќе биди на трибините:D...сигурно ќе уима одреден дел на хрвати и ќе има провокации до максимум од дветестрани..кој знае колку работаќе имаа џандарите..калакурници!
Дали ќе има Хрвати на трибините?
http://www.index.hr/sport/clanak/otkazat-ce-se-putovanja-hrvatskih-navijaca-u-beograd/595770.aspx

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Реално Хрватска може лекции да им држи на Србите за ракомет. Хрватите имаат еден цел тим, Србите го имаат Даре и домашен терен. Ќе видиме што ќе биде клучно. Само се надевам дека судењето ќе биде фер и нема да ги соголат Хрватите со судиски одлуки.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Секако за Хрватите, едноставно не можам да навивам за некој кој е брат на нашите крвници од југ, плус Хрвативе се дефинитивно најкултурен народ на Балканов. Може од политички причини но сепак и тимовите се политички. :D

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Полека пријателе со видеа, може и ваква страна да се прикаже

Или пак нешто најтазе:

Македонците се пријатели со двата народа, не се ударајте у груди ни за едни ни за други, држете си некој вид неутралност :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Јас навивам за сите држави од екс-ју и баш ми е мило што во Топ 6 влегоа и Србија, и Хрватска и Македонија и Словенија. Во полуфиналево благо наклонет на Хрватите ќе бидам, поради тоа што се доктори за ракомет во последниве 10-ина години, поради тоа што се пријателски настроени и отворено навивале за нас во многу пригоди. И поради тоа што сме ги хејтале тука без никаква причина.

Во секој случај, Македонија убер алес - ако изгубиме од Словенија ќе морам да навивам за Србија да тепа до крај за да отидеме еднаш на таа Олимпијада. Срамота е веќе на дефилето цела делегација да ни ја собира под знамето, дури имаме и вишок место.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Јас сум неутрален за таа утакмица.

Инаку веќе има 5000 Хрватски навивачи во Белград меѓу кои и Bad Blue Boys. Така да изминатиов период имаше инциденти и одземени знамиња. А кој знае што ќе биде на утакмицата.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Јас сум неутрален за таа утакмица.

Инаку веќе има 5000 Хрватски навивачи во Белград меѓу кои и Bad Blue Boys. Така да изминатиов период имаше инциденти и одземени знамиња. А кој знае што ќе биде на утакмицата.
Сега има и муабети дека се откажале организираните патувањата од Хрватска. Не можам да го најдам линкот сега :cautious:
А ќе има и 5000 полицајци на денот на утакмицата така да не верувам инциденти да има. Ко геј парада да е :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom