Полуфинале: Русија - Шпанија 26.јуни 20:45

Статус
Затворена за нови мислења.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
На ова ЕУРО ништо не се знае. Неутрална сум но подобро да победи Шпанија ќе има одлично финале на две фудбалски велесили, али од друга страна па ако победи Русија баш ќе ми е мило ќе се испорадуваат русиве и ќе се пие вотка на гооооооооолемо. :)

К

*Каталонец*

Гостин
Шпанија ќе тепа 2 или 3-0 сигурен сум

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.697
Поени од реакции
11.510
Нерешено ќе заврши натпреварот и тоа 1-1 !

CrashoverRide

Tutto per la Lazio,persempre nell cuore...
Член од
9 јануари 2008
Мислења
1.293
Поени од реакции
114
Кој и да победи од овие 2,сакам да има доволно муда за да ги исплеска после и германчиштата.:vozbud:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Кој ќе даде гол за Русите добива 2 руски манекенки спремни да прават се` во една вечер. :drk::drk::drk:

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
Форца Давид Виља.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Kje im ja pustat Rusite.. dosta im bilo nekele vo finale :).. sala na strana.
Spancite na hartija se podobri od rusite i ocekuvam po nivnata prepoznatliva igra da gi tepaat Rusite! Spanija SAMPION! :)

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Русија , Русија .. ке навивам дома ... :vozbud::vozbud::vozbud:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Тепа Шпанија!!!! Некако не ми се верува дека Аршавин ќе има сили за уште една соло партија. Него ќе го сопрат и ќе ја сопрат руската репрезентација. Нема кој друг да повлече да бидеме реални.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Моли се да не е Хидинг предупреден ако сакаш да ти тепаат Шпанците.

Затоа што овој натпревар ќе победува тактиката. Шпанија првиот натпревар беше многу подобра но со таа иста игра 2 пати нема да ја изненади Русија.

Хидинг има џокери за овој натпревар...
Хидинк е предупреден, притоа мислам на првиот натпревар, свесен сум дека Хидинк нема два пати да изгуби на иста тактика и затоа очекувам цврст и крајно неизвесен натпревар, ама сепак типувам на победа на фуријата.
На до сега одличниот Зиријанов многу не би се надевал, ќе биде чуван од Рамос кој мислам дека ќе го спречи во поголемиот дел од неговите напади, Аршавин очекувам да има диреткен чувар во Пујол кој игра фантастично на ова првенство, ако Аршавин игра десно Капдевиља ќе има огромни проблеми со него.
Доколку овие двајца бидат сопрени мислам дека и шансите на Русите ќе бидат сведени на минимала, Павличенко е безопасен доколку позади него нема дистрибутери на топката.

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Се надевам на победа на Русија :)!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom