Не им давај шанси за провокација бе. Право за правдата која е спроведена. Ајде после нека каже некој полиција не контролира у Арачиново!Браво за МВР, еден штрумф помалку
Ќе дознаеме за два-три денаА кое врапче и шепна на полицијата кој е и кај се наоѓа?
Ќе биде истегнат на улица!Ќе дознаеме за два-три дена![]()
A што е тоа па сеа битно?А кое врапче и шепна на полицијата кој е и кај се наоѓа?
А сите вие сто го фалите МВР, јас воопшто не сум задоволен. Нон стоп има убиства и криминал иако имаме највеќе полицајци во европа по жител. За да добиете јасна слика за работа на МВР треба да го кренете стандардот т.е да го споредувате со МРВ-та на западните земји а не со минатите МВР-а (фрч,чокре,џанго и остали) кои и не беа воопшто МВР. Дури и хрватската и србската, бугарската полиција се поефикасни од нашата.
Па сите знаеме дека во албанските кругови тешко се пробива(мислам за информации)A што е тоа па сеа битно?
Не треси глупости , измкни го гзот црвен надвор од МК па збори за полицијата на запад , и не шири дезинформации , не си Бучко и не си во парламент:nenene:На А1 пишува дека тоа не било посебна акција, туку тој случајно налетал на тигрите на кои пукал, кои се обиделе да го запрат
на што тој отворил оган што завршило трагично за него.
Значи не е специјална акција за негово апсење, туку последица од неговото слободно шетање и покрај тоа што имало потерница за него.
Храбар човек нема што. И тоа се случило на излез од Скопје а не во Арачиново.
А сите вие сто го фалите МВР, јас воопшто не сум задоволен. Нон стоп има убиства и криминал иако имаме највеќе полицајци во европа по жител. За да добиете јасна слика за работа на МВР треба да го кренете стандардот т.е да го споредувате со МРВ-та на западните земји а не со минатите МВР-а (фрч,чокре,џанго и остали) кои и не беа воопшто МВР. Дури и хрватската и србската, бугарската полиција се поефикасни од нашата.