Полициска акција во Арачиново

5ko

Член од
20 октомври 2007
Мислења
122
Поени од реакции
3
Во моментов на вестите на канал 5 јавија дека во тек е полициска акција за апсење на убиецот на полицискиот специјалец Зоран Марковски кој при апсењето пружил вооружен отпор и истиот е застрелан.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
MВР нешто многу активно....
Како и да е,за поздравување е ова.
Бев убеден дека ќе се заташка овој случај.

efendi

Трпение Спасение
Член од
20 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
0
Го застрелале !!!!!!!!! Полицијата го уби Небиу, човекот што си играше мајтап со МВР!!!

Само така со тој што кренал рака против Македонија!!!

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Браво за МВР, еден штрумф помалку

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Браво за МВР, еден штрумф помалку
Не им давај шанси за провокација бе. Право за правдата која е спроведена. Ајде после нека каже некој полиција не контролира у Арачиново!

Член од
4 март 2007
Мислења
698
Поени од реакции
137
На А1 пишува дека тоа не било посебна акција, туку тој случајно налетал на тигрите на кои пукал, кои се обиделе да го запрат
на што тој отворил оган што завршило трагично за него.
Значи не е специјална акција за негово апсење, туку последица од неговото слободно шетање и покрај тоа што имало потерница за него.
Храбар човек нема што. И тоа се случило на излез од Скопје а не во Арачиново.
А сите вие сто го фалите МВР, јас воопшто не сум задоволен. Нон стоп има убиства и криминал иако имаме највеќе полицајци во европа по жител. За да добиете јасна слика за работа на МВР треба да го кренете стандардот т.е да го споредувате со МРВ-та на западните земји а не со минатите МВР-а (фрч,чокре,џанго и остали) кои и не беа воопшто МВР. Дури и хрватската и србската, бугарската полиција се поефикасни од нашата.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Застрелан осомничениот за убиство на полицаецот во Автокоманда

22.01.2008 17:16 Во Арачиново полицијата во акција за приведување го застрела Насер Небија, осомничен за убиството на полицаецот припадник на „Тигрите“, Зоран Марковски.
Насер Небија бил баран со потерница поради бегство од затвор. Бил осуден на 10 години заради кривични дела за грабнување.
Тој е осомничен за убиство на полицаецот во Автокоманда, на излезот од Скопје, кај бензинската станица на „Макпетрол“. Небија бил препознаен од колегите на застреланиот полицаец и откако пружил отпор, бил застрелан.
Ова беше втор обид за приведување на Небија. Првиот, неуспешен, беше непосредно по убиството.

Преземено од вести е ова.малце е нејасно напишано ама мислам дека станува збор за организирана акција.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
А кое врапче и шепна на полицијата кој е и кај се наоѓа?

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Абе нема играње со МВР. На исти начин ќе завршат сите криминалци кои се против безбедноста во Македонија. Сепак мислам дека ќе беше подобро да успееја да го фатат жив, па после да имаше едно доообро мачење и на крај ликвидирање. Само така треба за нив.

Член од
30 декември 2007
Мислења
795
Поени од реакции
331
А сите вие сто го фалите МВР, јас воопшто не сум задоволен. Нон стоп има убиства и криминал иако имаме највеќе полицајци во европа по жител. За да добиете јасна слика за работа на МВР треба да го кренете стандардот т.е да го споредувате со МРВ-та на западните земји а не со минатите МВР-а (фрч,чокре,џанго и остали) кои и не беа воопшто МВР. Дури и хрватската и србската, бугарската полиција се поефикасни од нашата.

Brojot na ubistva vo makedonija e dosta nizok nekade oklu 60-70 za edna godina na cela teritorija, od koi najgolem del se razotkrieni, nesto za sto policiite vo zapadnite zemji mozat samo da sonuvaat, osobeno vo USA. Tamu stapkata na otkrieni ubistva e 20-30%. Verojatno mnogu gledate americki filmovi(CSI, Law&Order...), kade sekoe ubistvo e otkrieno.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
На А1 пишува дека тоа не било посебна акција, туку тој случајно налетал на тигрите на кои пукал, кои се обиделе да го запрат
на што тој отворил оган што завршило трагично за него.
Значи не е специјална акција за негово апсење, туку последица од неговото слободно шетање и покрај тоа што имало потерница за него.
Храбар човек нема што. И тоа се случило на излез од Скопје а не во Арачиново.
Не треси глупости , измкни го гзот црвен надвор од МК па збори за полицијата на запад , и не шири дезинформации , не си Бучко и не си во парламент:nenene:

Kajgana Shop

На врв Bottom