- Член од
- 13 јуни 2009
- Мислења
- 1.508
- Поени од реакции
- 990
Оти вака другари со говар на омраза кон братјата блгари ќе не пишат у медиуми.
Класичен говор на омраза и после се лјутите дека ви ставаме вето. No way.eve jas ke kazam...
da goris ziv ne bi mocal na tebe da te ugasam, i cela vasa nacija genocidni fasisti.
jas ne se lutam. apsolutno ve mrazime. gomna ste sega gomna ste bile za vreme na komunizmot, gomna ste bile za vreme vtora svetska, gomna ste bile izmegu vojnite, gomna ste bile za vreme na tursko, gomna ste bile i koga ste javale mongolski kurovi i tamu hanovi i gomnari ve vodele. iskreno krivo mi e sto uopste postoite. mnogu posrekni bi bile da ve nema.Класичен говор на омраза и после се лјутите дека ви ставаме вето. No way.
Уште еден квазипатриот од странство. Со европска плата, можеби со бугарски паспорт, ви соли ак’л - мразете ги Бугарите. ДОБРО. Не ни е ич гајле на нас, но не и за луѓето што живеат во Македонија. Мора да се залагате за членство во ЕУ. Таму е спасот. Зошто? Давам пример, вие земате кредит од 900 милиони од МВФ а ЕУ дава на Бугарија 6 милијарди евра за даром/ на Грција 13 / Од друга страна Бујар Османи ви фрла магла - ако не го симнат ветото, одиме код САД.jas ne se lutam. apsolutno ve mrazime. gomna ste sega gomna ste bile za vreme na komunizmot, gomna ste bile za vreme vtora svetska, gomna ste bile izmegu vojnite, gomna ste bile za vreme na tursko, gomna ste bile i koga ste javale mongolski kurovi i tamu hanovi i gomnari ve vodele. iskreno krivo mi e sto uopste postoite. mnogu posrekni bi bile da ve nema.
da ne ima tuka stranski faktor ???Добро кај ги наоѓаат фриковиве оперирани од срам? Чим толку си ја мразиш државата одјеби оттука, сега е барем лесно.
![]()
(Видео) Македонската претставничка за Евровизија го фрли знамето на земја додека позираше
Андреа Коевска, која ја претставува Македонија на Евросонг додека ја фотографираа во Торино го фрли македонското знаме на земја, па позираше без него, поmakfax.com.mk
nitu sum so evropska plata nitu sum so bugarski pasos.Уште еден квазипатриот од странство. Со европска плата, можеби со бугарски паспорт, ви соли ак’л - мразете ги Бугарите. ДОБРО. Не ни е ич гајле на нас, но не и за луѓето што живеат во Македонија. Мора да се залагате за членство во ЕУ. Таму е спасот. Зошто? Давам пример, вие земате кредит од 900 милиони од МВФ а ЕУ дава на Бугарија 6 милијарди евра за даром/ на Грција 13 / Од друга страна Бујар Османи ви фрла магла - ако не го симнат ветото, одиме код САД.
Па, американскиот амбасадор денеска му го олади ентузијазамот.
Секаде ве лажат - со притисок Бугарија би го симнала ветото - нема шанси!!! ЕУ е демократска структура и одлуките се носат со консензус. Ако утре некој не натера ќе го блокираме, а тоа значи распаѓање на ЕУ, а тоа никој не го сака, уште помалку поради една нереформирана балканска државица. Фантастика
ако тебе ти се браќа мене не ми се, такви ко нив браќа не ми требаатОти вака другари со говар на омраза кон братјата блгари ќе не пишат у медиуми.
Помислив на тоа но сепак тоа што е глупа не ја оправдува од одговорноста, а и по фотосесијата си продолжи понатаму без да го крене македонското знаме од земја.Абе не ни знаела дека праи нешто лошо. Го фрлила знамето за да продолжи со фото-сесија. Ми се чини дека сакаше да го фрли во некаков стил, да биде интересно и дека не очекуваше да падне надолу.
IMO, немаше тука намера за непочитување на знамето. Имаше незнаење за тоа како треба да се постапува со симболите на државата, кога јавно ја претставуваш.
...да не ти е роднина нешто што ја браниш за нешто што не е оправдано да се брани?Абе не ни знаела дека праи нешто лошо. Го фрлила знамето за да продолжи со фото-сесија. Ми се чини дека сакаше да го фрли во некаков стил, да биде интересно и дека не очекуваше да падне надолу.
IMO, немаше тука намера за непочитување на знамето. Имаше незнаење за тоа како треба да се постапува со симболите на државата, кога јавно ја претставуваш.
...за немарност и незнаење при возење може пешак да се изгази и отепа, колку години има 5, 10 да се однесува на таков начин, ама не е крива таа, тие што ја испратија да не претстави треба да се казнат, па и нејзе глоба и казнени поени, па друг пат ќе знае и таа и тие што значи јавен настап и преставување на државата надвор од нејзини граници и што значи грб и знаме на една држава!Немарност и незнаење. Нема потреба од драмиве, ама па што друго ќе се праи иначе.
ај едно друго размислување:Немарност и незнаење. Нема потреба од драмиве, ама па што друго ќе се праи иначе.