Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.492
- Поени од реакции
- 31.056
Ili, od autoginefalski pricini, sakas da si kako mene.штета, баш палаво ме палеше, и сама кажа во еден пост дека смо на тебе мислам, признавам и под мене и над мене.
Ili, od autoginefalski pricini, sakas da si kako mene.штета, баш палаво ме палеше, и сама кажа во еден пост дека смо на тебе мислам, признавам и под мене и над мене.
дур сме на геј темите - денес на работа им појдов по сиви фармерки, бела свилена кошула и кафени чевли од Бугати. Со пуштена коса, а над неа паркиран блицнат Реј Бен. It never felt better, being me.
Замисли ја сликата, Византијец од метро и 90, ти се појавува во банка, така злобно пичосан. До толку да се немало милост за колешките (и колегите).
Прај што ќе прајш, дотеравај се, пичосвај се, еби за 30от роденден, само те молам ко ќе те праша некој од каде си, не кажувај дека си од Македонија. Ако те праша некој, вели од Грција сум. Тие секако се на одреден глас...дур сме на геј темите - денес на работа им појдов по сиви фармерки, бела свилена кошула и кафени чевли од Бугати. Со пуштена коса, а над неа паркиран блицнат Реј Бен. It never felt better, being me.
Замисли ја сликата, Византијец од метро и 90, ти се појавува во банка, така злобно пичосан. До толку да се немало милост за колешките (и колегите).
@Византиецот според твоите инсајдерски информации, можно ли е Киро Панчев (Глигоров) и Методи Гогов (г.г. Михаил) да се први братуџеди, од сестри, дојдени од Солуна града.Ја користам оваа прилика да му се заблагодарам на Ватикан на Хрватската телевизија за она што го направи за персоналот на Македонската православна црква. Јас сум еден од нив. Имав можност да студирам во Институтот Свети Никола во Бари, со согласност и стипендија на Ватикан, за што искрено им благодарам.
Дури сега знам дека ништо не-знам, ова Аристотел го рекол? или Шејк*спир? Или Кардашијан?Врска МПЦ најрелевантен би требало да е Стефан, а он од 11:15 минута што вика:
Штета за керамидите...некој би можел куќата да си ја препокрие, а ликов запнал да ги крши.Трајни штети остави тоа со ѓерамидите.