- Член од
- 24 април 2024
- Мислења
- 469
- Поени од реакции
- 888
Се фука у гз Пеце а? Му ебам р-то недоразвиено.
Очекувајте да се појави на форумов, ич не трпи вакви критики.
Се фука у гз Пеце а? Му ебам р-то недоразвиено.
mnogu smeshno sakash da go pretstavish pupunjot shto mu se sluchuva na tvojot liderСега ќе го пејат ЉУЈМИ ЉУЈМИ во МОБ :
Прегледај го приврзокот 419778
ДПНЕ го исфрлив од опцијата за гласање после 27 април кога ги наместија уставобранителите така што многу слабо си информиран.mnogu smeshno sakash da go pretstavish pupunjot shto mu se sluchuva na tvojot lider
e nogu ubavo, neka go sjebat mepso.да бидеме искрени јас навивам МЕПСО да го води некој неспособен, не знам каков е Азир Алиу, али ако е неспособен тогаш супер, кога ќе ми текне кој партиски копилња се вработуваа таму само ради партиски книшки, баш сакам тоа МЕПСО да заврши како и Македонски пошти и слични пропаднати, па да ги видам тогаш во која мајкина тогаш ќе одат, зш за друго ништо не ги бива освен за пушење курој.
Азир Алиу е баш квалитетен кадар барем по образованието што го има.e nogu ubavo, neka go sjebat mepso.
ne e bash isto da ne ti stigne poshta i da ne ti stigne struja
kje si igrame den/nokj, toplo/ladno
ne go znam likot, ne komentiram za nego, mojot post bese vrz osnova na postot sho go citirav.Азир Алиу е баш квалитетен кадар барем по образованието што го има.
Азир Алиу е баш квалитетен кадар барем по образованието што го има.
Ако е овој лик , вака изгледа со добро педигре .ne go znam likot, ne komentiram za nego, mojot post bese vrz osnova na postot sho go citirav.
toj eАко е овој лик , вака изгледа со добро педигре .
- Азир Алиу е новиот министер за информатичко општество и администрација. Тој е роден во Гостивар во 1976 година. Дипломирал на Електротехничкиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ Скопје, каде се стекнува со магистратура, по што и со докторат по информатички науки на Природно-математичкиот факултет при УКИМ. Зборува македонски, албански и англиски јазик.
Азир Алиу – министер за информатичко општество и администрација
Азир Алиу е новиот министер за информатичко општество и администрација. Тој е роден во Гостивар во 1976 година. Дипломирал на Елек...mia.mk
-Изградба пат Велес-Чашка-ПрилепНикогаш не очекувам да се вратат работите како што беа пред 2016, но од ДПМНЕ имам неколку главни очекувања.
-Изградба пат Велес-Чашка-Прилеп
-Помилување или скратена казна за затворените од 27 април
-Отворање на Хашките случаи.
-Една изборна единица
Имаат 10 години време барем 2 од овие 4 нека исполнат.
Патот Велес - Чашка - Прилеп е завршен уште пред некоја година а тоа можам да ти го потврдам јас како и сите останати планинари од Прилеп и Битола кога одат во Нежилово или Папрадиште преку Црнилиште за искачување на Солунска глава.Никогаш не очекувам да се вратат работите како што беа пред 2016, но од ДПМНЕ имам неколку главни очекувања.
-Изградба пат Велес-Чашка-Прилеп
-Помилување или скратена казна за затворените од 27 април
-Отворање на Хашките случаи.
-Една изборна единица
Имаат 10 години време барем 2 од овие 4 нека исполнат.
Аман младиќу...Tuka me zbuni, si rekov kojznaj sto napravija vo megjuvreme za da porazot na poslednite izbori im bil jasen na site, a vo megjuvreme imase i uste edni parlamentarni, edni lokalni. Togas ne mu bese jasen na site, sega mu se razjasni?
Koj gi donese na vlast?
Nekoj od nadvor ni gi donese?
Ne be druze gragjanite so pravo na glas ni gi donesoja, nikoj drug. Si izlegoja i si zaokruzija za SDSM. Prekunite da si pravite bajram so umot i da ja prefrlate topkata, nikoj ne ni gi donese, nie sami si gi donesovme.