Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

ausländer

Left the building
Член од
4 мај 2024
Мислења
367
Поени од реакции
460
кој се бре тие од Америка што доаѓаат овде да работат за храна и стан? не за плата
Веројатно некоја нова завера против Македонија. Можда ќе ги обучуваат тие илјадници Авганистанци што останаа кај нас како да ни ја земат државата :pos:

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.431
Поени од реакции
17.777

што е ова?
многу сумњиво звучи
Koga ziveev vo getoto Bitpazar imase eden kup vakvi Ameri, propovednici na razno razni hristijanski denominacii, Jehovini, Mormoni i slicno, eden komsija stalno gi pribirase. Ne znam bas u slucajov dali se tie, ama gi ima, da se cudis. Imaa sekakov materijal preveden na makedonski. E sea na albanski nemase, kojznae zosto.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.002
Поени од реакции
83.386
Веројатно некоја нова завера против Македонија. Можда ќе ги обучуваат тие илјадници Авганистанци што останаа кај нас како да ни ја земат државата :pos:
знам дека си ретардиран, нема потреба од понатамошно докажување

Член од
24 април 2024
Мислења
469
Поени од реакции
888
Koga ziveev vo getoto Bitpazar imase eden kup vakvi Ameri, propovednici na razno razni hristijanski denominacii, Jehovini, Mormoni i slicno, eden komsija stalno gi pribirase. Ne znam bas u slucajov dali se tie, ama gi ima, da se cudis. Imaa sekakov materijal preveden na makedonski. E sea na albanski nemase, kojznae zosto.
Тие се. Ќе поделат библии, ќе помогнат колку и каде можат. И добредојдени се секогаш во Македонија.
Добронамерници се.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Работава во собрание значи ќе биде, да пееме господине мајоре, само вашата или нашата.
Добар почеток, ветуваат нема што.

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.437
Поени од реакции
5.153
А пратеник прифаќа...
Не знам ама че го прашам па че јавам.

Најдобро да биде министер за стрелање
Не се заебај со такви работи, знаеш ли колку ги има што сакаат да ги стрелат (по 5-6 пати)?
Ги има и на форумов, само прашуваат: “а мене ќе ме стрелат ли, кога ќе ме стрелат, сакам 10 пати да ме стрелат“???
Се шегуваш ама откако дојде демократијава лујџето се заинтересираа за такви работи.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.739
Поени од реакции
5.670
Се додека е мултиетничко државичево од него ништо не бива, се надевам дека во иднина ќе се стави крај на ова, македонија била и ќе биде на македонците.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.002
Поени од реакции
83.386
Член од
28 октомври 2019
Мислења
103
Поени од реакции
115
Аман, еве ти црно на бело, едно е правилно како е, по правопис, а другото е (тоа твоето) како се користи за документација.
e dobro de wikipedia e za tebe povaliden izvor od linkot sto postirav od fakultetot vo shtip..
no
dobro obrazovanieto ni e katastrofa pa moze ne znaat ni pravilna azbuka
ko pogore sto pisale ch na slikite e od srpskata azbuka, ama aj neka e po tvoe iako e netocno

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.739
Поени од реакции
5.670
Овој шошонов на канал 5 зборува за албански општини во Македонија, ептен си го бараат.
Ако има албански општини, твојот лидер сиктер од тафталиџе.

Kajgana Shop

На врв Bottom