Björn
Does Your Mother Know?
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.004
- Поени од реакции
- 83.388
кој се бре тие од Америка што доаѓаат овде да работат за храна и стан? не за платаТрагедија. Сорос не напаѓа
кој се бре тие од Америка што доаѓаат овде да работат за храна и стан? не за платаТрагедија. Сорос не напаѓа
https://makfax.com.mk/makedonija/opstestvo/novi-46-volonteri-od-amerika-pristignuvaat-vo-makedonija/кој се бре тие од Америка што доаѓаат овде да работат за храна и стан? не за плата
Веројатно некоја нова завера против Македонија. Можда ќе ги обучуваат тие илјадници Авганистанци што останаа кај нас како да ни ја земат државатакој се бре тие од Америка што доаѓаат овде да работат за храна и стан? не за плата
Koga ziveev vo getoto Bitpazar imase eden kup vakvi Ameri, propovednici na razno razni hristijanski denominacii, Jehovini, Mormoni i slicno, eden komsija stalno gi pribirase. Ne znam bas u slucajov dali se tie, ama gi ima, da se cudis. Imaa sekakov materijal preveden na makedonski. E sea na albanski nemase, kojznae zosto.Волонтери од Америка ќе бидат сместенувани кај семејства од Лозово-за гостите храна секој ден
Десет семејства-домаќини од Лозово, во период од 28.09.2024 до 06.12.2024, во своите домови ќе сместат волонтери од Америка кои ќе посетуваат обуки, а потоа ќе заминат во градовите и селата низ државата кадешто ќе живеат и работат во наредните две години. Добивај вести на вибер Градоначалникот...a1on.mk
што е ова?
многу сумњиво звучи
знам дека си ретардиран, нема потреба од понатамошно докажувањеВеројатно некоја нова завера против Македонија. Можда ќе ги обучуваат тие илјадници Авганистанци што останаа кај нас како да ни ја земат државата
Тие се. Ќе поделат библии, ќе помогнат колку и каде можат. И добредојдени се секогаш во Македонија.Koga ziveev vo getoto Bitpazar imase eden kup vakvi Ameri, propovednici na razno razni hristijanski denominacii, Jehovini, Mormoni i slicno, eden komsija stalno gi pribirase. Ne znam bas u slucajov dali se tie, ama gi ima, da se cudis. Imaa sekakov materijal preveden na makedonski. E sea na albanski nemase, kojznae zosto.
Што бидна денес?Работава во собрание значи ќе биде, да пееме господине мајоре, само вашата или нашата.
Добар почеток, ветуваат нема што.
Добивме пејач за спикер од оние што рекоа Македонија ќе биде повторно наша.Што бидна денес?
Не знам ама че го прашам па че јавам.А пратеник прифаќа...
Не се заебај со такви работи, знаеш ли колку ги има што сакаат да ги стрелат (по 5-6 пати)?Најдобро да биде министер за стрелање
ne e tocno https://e-lib.ugd.edu.mk/transliteracija/veb-rezultati/kirilica-latinica.phpво лични документи можат како сакаат
правилно има како е
Аман, еве ти црно на бело, едно е правилно како е, по правопис, а другото е (тоа твоето) како се користи за документација.
e dobro de wikipedia e za tebe povaliden izvor od linkot sto postirav od fakultetot vo shtip..Аман, еве ти црно на бело, едно е правилно како е, по правопис, а другото е (тоа твоето) како се користи за документација.