Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 март 2024
Мислења
9
Поени од реакции
52
Имаше вакви агенти на ЦИА во источна Македонија пред, за и кратко по војната во 2001.
Предаваа бесплатно англиски за деца и возрасни и уз муабет ги прашуваа какво мислење имаат за Бугарите.
Се спрема нешто штом САД праќаат шпиони да го скенираат расположението на Македонците.
А клет Амер кај ќе стапне, среќа нема.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.868
Поени од реакции
23.263
Вие како апсолутно неретардиран, која политичка опција би поддржале?
Toj nekapeniot normalno, pravnikot koj zalutal vo specijalnoto obvinitelstvo oti imal samo najdobri nameri i prv kurton vo sarenata revolucija.

Член од
19 февруари 2023
Мислења
2.739
Поени од реакции
5.670
Имаше вакви агенти на ЦИА во источна Македонија пред, за и кратко по војната во 2001.
Предаваа бесплатно англиски за деца и возрасни и уз муабет ги прашуваа какво мислење имаат за Бугарите.
Се спрема нешто штом САД праќаат шпиони да го скенираат расположението на Македонците.
А клет Амер кај ќе стапне, среќа нема.
Се најубаво мислиме за бугарите, штета што неколку века не ни биле соседи, биле на степите, но од кога дојдоа иако малце не тепаа, пљачка но еве успеавме да ги засакаме.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Читам новини за Македонија. Не баш ми се допаѓа почетокот, кој очигледно се разликува од предизборните и поизборните ветувања!

Традицијата продолжува, ПОВТОРНО шиптаp претседател на Собрание. Една учка замина, друга доаѓа!
Министерство за здравство повторно шиптаp.

Лош почеток за Мицко, иако сум поддржувач на ВМРО-ДПМНЕ. Секогаш сум бил и ќе бидам реален и објективен!
Ако не бере памет СЕГА и во блиска иднина, не баш сум сигурен за некое подобрување на иднината на Македонија.

Крати бре, ќини крилја, сечи, делкај ВО СТАРТ, ОДМА!!!!!.
Не бреееее, повторно сите клекнати на колена да дознаат чив е поголем.
Прво разочарување досега, ќе видиме во иднина, времето набрзо ќе покаже!

Претседателката Гордана, какоооооо бре да не постави име на ДРЖАВАТА КОЈА ЈА ПРЕТСТАВУВА на венецот! Како бреееее.
Од лично име бил, како бе од лично име, тоа ја можам да одам и ДА, да предадам венец од свое лично име, а НЕ претседател на држава! Еве прв минус од мене и за нејзе.

Господ да ни ја чува татковината!
Штама на темата нешто, никој не се буни.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.002
Поени од реакции
83.386
Пеел. Голема работа.
Предходниот спикер беше командант на УЧК и убиваше Македонци.
А истиот претходно беше министер за одбрана.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Прашај си го него
Не него, сам треба да се прашам за што одев доле на два дена и губев слободни денови да гласам за да имаме 60 пратеници. Сигурно не за третиот човек во државата да ми се вика Гаши ама времето ќе си покаже.

Kajgana Shop

На врв Bottom