- Член од
- 12 март 2009
- Мислења
- 20.176
- Поени од реакции
- 16.307
Нека си ги пријават како негувателки на деца, Мини Детска ГрадинкаЗапослете ги. Просто е. Нека си ги изработат пензиите . Нема ние да ви ги храниме.
Нека си ги пријават како негувателки на деца, Мини Детска ГрадинкаЗапослете ги. Просто е. Нека си ги изработат пензиите . Нема ние да ви ги храниме.
немој толку многу да си за Русија и Милошевиќ, а против ЕУЗапослете ги. Просто е. Нека си ги изработат пензиите . Нема ние да ви ги храниме.
Ако ДПНЕ започне да ги гони сите криминалци од ДУИ за кои постојат докази нормално во договор со ВЛЕН ни Д од ДУИ нема да има во 2025 година.Издржано е прашањето, што ќе биде со ДУИ, дали ќе бидат уште посилни и ќе се вратат на власт за брзо време, како во 2006 година.
Но, изгледа дека повеќе немаме таква дилема, затоа што Васе најавува посилно ДУИ и враќање на власт по локалните избори.
А добро е познато дека нема ништо помалерозно од тоа Васе да ти предвидува доаѓање или останување на власт.
Грујо и Бранко по бајачки одеа да го тргнат малерот, барем од затвор да се спасат.
Време е Али од оџата да си набави некое пуслуче, да земе да си го носи со него.
20K views · 1K reactions | Вечер во 22 часот и 30 минути | Vasko Eftov - Vo Centar
Вечер во 22 часот и 30 минути.www.facebook.com
А овие за која опција гласаа, знае ли? Сигурно и тие не се за ЕУ? Само неговите етно-трибалисти и инептократи се за во ЕУ.
А троа позади кога ќе зумираш
Јас сум во шок.
Данок на имотПа не црнчат само нашите жени за Албанците туку и ние.
Тоа го велат статистиките за наплата на струја и данок на имот, од кај 2001-ва па навака.
Ги очекуваат 12-те хеликоптери кои им се обеќани.Јас сум во шок.