ниедно меме не ве вади више. Се виде кој што е завчера.
викаш готови се комуњаритеНе им палат повеќе на комуњарите овие финти со фуркан, неможат веќе да ја повторат шарената револуција, ова со фуркан им се удри во лице на сдс и на левица, во овој момент единствен минус за дпне е што фуре не е во затвор.
Точно готово е. . А нема и некој квалитетен кадар да донесеме да дојде за да се "обединиме' и "окрупниме" како брат Љубе или Бунтур. Ситуацијата е многу загрижувачка.ниедно меме не ве вади више. Се виде кој што е завчера.
џабе пропаганда сеете веќе, јасна е ситуацијата што многумина пробуваа да ја доловат толку време. Еве и збунетиот се откажа. Не се пали рајата веќе на тие муабети за пушење и слично.Точно готово е. . А нема и некој квалитетен кадар да донесеме да дојде за да се "обединиме' и "окрупниме" како брат Љубе или Бунтур. Ситуацијата е многу загрижувачка.
Дпне го пуштија терористот СалиSto napravi VMRO vo ovaa situacija, bas me interesira, ke te zamolam za objasnuvanje.
Вистината е на наша страна, правдината е на наша страна, силата не е на наша страна...Нека користат но неможат да не скршат, вистината е на наша страна.
Ти кажав готово е.џабе пропаганда сеете веќе, јасна е ситуацијата што многумина пробуваа да ја доловат толку време. Еве и збунетиот се откажа. Не се пали рајата веќе на тие муабети за пушење и слично.
Глеа Госпо ПредупредуваУниверзална гори убаво.
celta na sdsm i dui e da im prikazat na strancite i na graganite deka so vrakjanje na vmro na vlast, zapocnuva toj rezim koj nosi nestabilnost, konflikti, meguetnicka netrpelivost.. I najverojatno ke uspeat vo toa. VMRO se glupi sprema mene zs izbrzano toshkovski skoka so bezvezni izjavi, iako ubeden sum ne e nikakvo scenario apsenjeto na novinarot, se slucilo spontano ili mestalka od vlasta kordiniarno so furkan. Vmro vo nikakov slucaj ovaj mesec ne smee da vlezi vo konflikt so albanci. Toa e edinstvenata opcija za vmro da ostane vo opozicija.Sto napravi VMRO vo ovaa situacija, bas me interesira, ke te zamolam za objasnuvanje.
Заедно со ГТЦ стари дувла на староци и бубашваби што одамна требаше да се бутнат.Универзална гори убаво.