Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Не им палат повеќе на комуњарите овие финти со фуркан, неможат веќе да ја повторат шарената револуција, ова со фуркан им се удри во лице на сдс и на левица, во овој момент единствен минус за дпне е што фуре не е во затвор.

8m3kh6.jpg

ниедно меме не ве вади више. Се виде кој што е завчера.

Не им палат повеќе на комуњарите овие финти со фуркан, неможат веќе да ја повторат шарената револуција, ова со фуркан им се удри во лице на сдс и на левица, во овој момент единствен минус за дпне е што фуре не е во затвор.
викаш готови се комуњарите

Prijatna Vecer Komunjari - Goce GP (youtube.com)

а вмровците нема да изневерат викаш

субјективмо кажано во светот владеат психопатите или патокрaција коцепт на Andrzej Łobaczewski и Роберт Торе психолози

штабојте се полни со психопати најмногу ги има во вмро вемеро кои не само шо се
психопати плус се и садисти.

и во сдс ги има и сите партии ама мислам помалку од вмро

ama i vo komunizamo i tami imalo psihopati vika mitko vrapceto

nekoj albanec go spasil

Последно уредено:
ниедно меме не ве вади више. Се виде кој што е завчера.

Точно готово е. :pos:. А нема и некој квалитетен кадар да донесеме да дојде за да се "обединиме' и "окрупниме" како брат Љубе или Бунтур. Ситуацијата е многу загрижувачка.

Последно уредено:
Точно готово е. :pos:. А нема и некој квалитетен кадар да донесеме да дојде за да се "обединиме' и "окрупниме" како брат Љубе или Бунтур. Ситуацијата е многу загрижувачка.

џабе пропаганда сеете веќе, јасна е ситуацијата што многумина пробуваа да ја доловат толку време. Еве и збунетиот се откажа. Не се пали рајата веќе на тие муабети за пушење и слично.

Sto napravi VMRO vo ovaa situacija, bas me interesira, ke te zamolam za objasnuvanje.

Дпне го пуштија терористот Сали
Како може човек што напаѓа службено лице и недозволено носи огнено оружје да не е во притвор?

Ако го апсат нека тераат до крај или ич нека не го апсат, вака самите си го напикаа

Нека користат но неможат да не скршат, вистината е на наша страна.

Вистината е на наша страна, правдината е на наша страна, силата не е на наша страна...

џабе пропаганда сеете веќе, јасна е ситуацијата што многумина пробуваа да ја доловат толку време. Еве и збунетиот се откажа. Не се пали рајата веќе на тие муабети за пушење и слично.

Ти кажав готово е.

Колку и да си добар во шах, гулаб не можеш да победиш. На крајот он секогаш ќе ги рашири крилјата, ќе се прошета по таблата, ќе се исере на нејзе и ќе одлета.

Sto napravi VMRO vo ovaa situacija, bas me interesira, ke te zamolam za objasnuvanje.
celta na sdsm i dui e da im prikazat na strancite i na graganite deka so vrakjanje na vmro na vlast, zapocnuva toj rezim koj nosi nestabilnost, konflikti, meguetnicka netrpelivost.. I najverojatno ke uspeat vo toa. VMRO se glupi sprema mene zs izbrzano toshkovski skoka so bezvezni izjavi, iako ubeden sum ne e nikakvo scenario apsenjeto na novinarot, se slucilo spontano ili mestalka od vlasta kordiniarno so furkan. Vmro vo nikakov slucaj ovaj mesec ne smee da vlezi vo konflikt so albanci. Toa e edinstvenata opcija za vmro da ostane vo opozicija.

Back
На врв Bottom