Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
викаш готови се комуњаритеНе им палат повеќе на комуњарите овие финти со фуркан, неможат веќе да ја повторат шарената револуција, ова со фуркан им се удри во лице на сдс и на левица, во овој момент единствен минус за дпне е што фуре не е во затвор.
ниедно меме не ве вади више. Се виде кој што е завчера.
Точно готово е.. А нема и некој квалитетен кадар да донесеме да дојде за да се "обединиме' и "окрупниме" како брат Љубе или Бунтур. Ситуацијата е многу загрижувачка.
Sto napravi VMRO vo ovaa situacija, bas me interesira, ke te zamolam za objasnuvanje.
Нека користат но неможат да не скршат, вистината е на наша страна.
џабе пропаганда сеете веќе, јасна е ситуацијата што многумина пробуваа да ја доловат толку време. Еве и збунетиот се откажа. Не се пали рајата веќе на тие муабети за пушење и слично.
Глеа Госпо ПредупредуваУниверзална гори убаво.
celta na sdsm i dui e da im prikazat na strancite i na graganite deka so vrakjanje na vmro na vlast, zapocnuva toj rezim koj nosi nestabilnost, konflikti, meguetnicka netrpelivost.. I najverojatno ke uspeat vo toa. VMRO se glupi sprema mene zs izbrzano toshkovski skoka so bezvezni izjavi, iako ubeden sum ne e nikakvo scenario apsenjeto na novinarot, se slucilo spontano ili mestalka od vlasta kordiniarno so furkan. Vmro vo nikakov slucaj ovaj mesec ne smee da vlezi vo konflikt so albanci. Toa e edinstvenata opcija za vmro da ostane vo opozicija.Sto napravi VMRO vo ovaa situacija, bas me interesira, ke te zamolam za objasnuvanje.
Заедно со ГТЦ стари дувла на староци и бубашваби што одамна требаше да се бутнат.Универзална гори убаво.