Мене од 14:30 до 16:00 денеска ми ги собраа 2 и пол милиона долари. Значи чудо некое раче не ми пушта. На фул дами и попови овој ми прави фул кецови и попови. Не ми е јасно како преживеа мониторов у тие моменти.Пред 2 недели направив 2милиони ги ебав сега пак направив 2 ќе гледам да задржам или да се качам оти без чипови досадно е
o, јас више еден сменив!Мене од 14:30 до 16:00 денеска ми ги собраа 2 и пол милиона долари. Значи чудо некое раче не ми пушта. На фул дами и попови овој ми прави фул кецови и попови. Не ми е јасно како преживеа мониторов у тие моменти.
a dane preteruva malku so cenava drugarti koj saka 5m-500 den neka se javi :pos2:o, јас више еден сменив!
Гадна работа е тоа! Имам другар, има 50 милиона и ги продава! 50долара - 5M
Со два кеца милиони ми зимаат..седнав на маса влог 200.00..и тука продаваат 1м - 100ден безвеза нема шанса за занимација пари да давам..башка не е интересно да ги купиш да ги направиш е поинтересноМене од 14:30 до 16:00 денеска ми ги собраа 2 и пол милиона долари. Значи чудо некое раче не ми пушта. На фул дами и попови овој ми прави фул кецови и попови. Не ми е јасно како преживеа мониторов у тие моменти.
Абе он начекал некој американци глупи, ги лаже таму.........a dane preteruva malku so cenava drugarti koj saka 5m-500 den neka se javi :pos2:
i tie glupi kupuvaat od nas ili od turcite edno evro eden milion newma glupi nigde da dadat 50 dolari za 5m ustvari glup e toj so misli deka moze da gi prodade za tolkuАбе он начекал некој американци глупи, ги лаже таму.........
де де дури 17м лелееееееееее:pos2:
седни на маса 2м/4м да видиш колку се иде алл ин,како тисе трошеа бе толку пари дури 17 м жити мајка:pos2:На фб де шо сакаш оди видими ранк, и тоа на фб не епокер туку бинго е повеќе , нема рака некој да не оди алл ин на слебо
Е па тоа е си реков ќе кренам ранк 20 м , ама ништо ме затера надолу , и од инает играв и се изгубивседни на маса 2м/4м да видиш колку се иде алл ин,како тисе трошеа бе толку пари дури 17 м жити мајка:pos2:
абе небиди смешен бе фликс, сум губел по 100м на рака и око неми трепнува тој плаче за 17м:pos2:Е па тоа е си реков ќе кренам ранк 20 м , ама ништо ме затера надолу , и од инает играв и се изгубив