А па мене можи ми трепнува за на фб ела на реал да се сетиме да видиш 40 евра како болат да ги ебиш. тоа ми беше муабетот.абе небиди смешен бе фликс, сум губел по 100м на рака и око неми трепнува тој плаче за 17м:pos2:
:pos2::pos2: не заебавај оватие бетер од реал бар за мене на мало ги давам 100 ден за 1м а 100м ги продавам за три до четири дена епа види сега ти кој поише изгубил дали ти со твојте реални 40 еу или јас со мојте виртуелни 100м :pos2:А па мене можи ми трепнува за на фб ела на реал да се сетиме да видиш 40 евра како болат да ги ебиш. тоа ми беше муабетот.
нема проблем само кажи колку сакаш и колку плаќаш1,8 Б имаш?:nesvest::nesvest:
Па 17 милиони шо се за тебе бе.Мене срце ќе ме стегне 50000 да изгубам.Па кога имам 600000 така е.Ти да изгубиш 3/4 од парите ќе видиш како е.
ПС Дај некое милионче бе.
Е да затоа ни јас нејќам ни да ги купувам ни да ми ги даваат така. Поинтересно е сам да направишСо два кеца милиони ми зимаат..седнав на маса влог 200.00..и тука продаваат 1м - 100ден безвеза нема шанса за занимација пари да давам..башка не е интересно да ги купиш да ги направиш е поинтересно
:pos2::pos2: не заебавај оватие бетер од реал бар за мене на мало ги давам 100 ден за 1м а 100м ги продавам за три до четири дена епа види сега ти кој поише изгубил дали ти со твојте реални 40 еу или јас со мојте виртуелни 100м :pos2:
нема проблем само кажи колку сакаш и колку плаќаш
пс и преку што плакаш кешерица или на сметка
:
ако си заентересиран кажи=
muabetot tie,za izgubeni virtuelni 100m jas sum izgubil 10.000 denari realni pari zarazlika od tvojte 40 eu inace za transfer ic ne se sekiraj daj paricka i sigi dobivas parite nemora privatna masa za transver :pos2:Не ти го сфатив муабетот , шо сакаш да кажиш дека си многу ќар?
A и ме интересира како сега му ги префрлаш парите нема приватни соби и нема празни соби?
muabetot tie,za izgubeni virtuelni 100m jas sum izgubil 10.000 denari realni pari zarazlika od tvojte 40 eu inace za transfer ic ne se sekiraj daj paricka i sigi dobivas parite nemora privatna masa za transver :pos2:
Комарџијо една каа ти викам да не се коцкаш ти за инат море дај твој фејсбук го неамНа facebook,тексас холд ем покер пред 2 недели изгубив 3 милиони и сеа имам уште 11 к
само пиши вистинае,само зависи колку пари имаш,ако имаш над 5 м пиши и ич несе мисли можеш до 1б да побарашhttp://forms3.createforms.com/82382/form_1_1.html
Некој има искуство со оваа адреса,ја најдов на ју туб....пишеш фејсбук профил пасворд и добиваш гратис пари колку што сакаш......