- Член од
- 3 јуни 2022
- Мислења
- 1.912
- Поени од реакции
- 4.719
Резонирањето ти е слаба страна ама не ме чуди тоа кога 90% од мислењава ти се во темите што јадевте денес и да изброиме до 100.000,,,ne sum nikakov junak,,,obichen Makedonec,,,ne znaesh koe zlo napravivte,,,na sekoj chekor go ima samo pogledni vo tvojata lichna karta i pogledni se vo ogledalo,,,
,,,toj shto go posochi so tvojot post sakash da go abolicirash,,,
,,,ovie segashnive narod gi odbra na vistinaki izbori za da raschistat so takva opozicija,,,ako ne raschistat i tie ke bidat na bunishteto na istorijata,,, kako sega shto e opozicijata,,,

Најголемо зло се политичарите што добија подршка од народот да ја управат работата а они калкулираат, не ние тука што пишувамеdaj be dosta so gluposti... 20 dusi se uapseni, istraga uste trae. od kako se smeni vlasta ovie apsat se sudiite se tie sto gi pustaat da kidnat ili ne im davaat pritvor kako treba a znaeme koj gi postavi ovie sudii. vlasta i protiv toa se bori, gledas deka probuvaat da gi smenst korumpiranite sudii, sekoj den imas nesto u vesti...
ubavo vi vika @shutrak najgolemo zlo ste shaka lesinari ovde
Мицко веднаш го правдаше градоначалникот на Кочани дека не бил одговорен, за сега да си даде оставка и да го викнат во обвинителството откако народот реагираше на тоа. Пишав и јас дека има историска шанса да направи чистка и тоа со 99% подршка од народот, ама ако пробаат да поштедат некој се надевам лошо ќе поминат. Ме боли qr кој е на власт, само нека има неселективна правда