- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 22.256
- Поени од реакции
- 38.364

Ама секако....зарем некој смее да се посомнева во чесноста и доблестите од нашите политиканти?...Градоначалникот откако некој му сугерираше го откажа пресот, и сега преку фејсбук комуницира....Мицко го нарече доблесен и без кривица
Па кој ги гласа курто и мурто бе ? Кој им дава легитимитет? Еве ќе ја запалиме општината и владата и после тоа шо мислиш дека ќе се деси?Kakva bre ladna glava sve vi ebam?? Od ladna glava se menuvat kurto i murto a na narodot kondomot samo vo gaz mu ostanuva.
Se nadevam i opstinata ke ja zapalat do vecer.
nisto nema da se desi, ali toa e edinstven nacin za revolt.Па кој ги гласа курто и мурто бе ? Кој им дава легитимитет? Еве ќе ја запалиме општината и владата и после тоа шо мислиш дека ќе се деси?
Да има протест, пак од двете партии ќе има членови пак ќе се претопи во политика. Да биде независен без партиски ботови е невозможно.nisto nema da se desi, ali toa e edinstven nacin za revolt.
ako sedes doma kako pickica samo cekas do naresnata tragedija da placeme i pcueme po forumi.
Тие што фрлаат камења, плаќаат даноци за надлежни институции да гарантираат безбедност.Разбирам дека се луѓето гневни, али тие шо фрлаат сега камења на локалот, веројатно половина од нив секој викенд биле во таа дискотека, уште од почеток ако престанале да одат таму дека нема никакви услови, дискотеката ќе немало за кој да работи, ќе биле принудени да ја реновираат или затворат.
Објасни му го ова на @Del Boy кој мисли дека така се решаваат проблемите со палење и кршење. Револтот ништо добро не носи освен поголема криза. Има многу начини како да се преебе системот. За почеток да не ги гласаме веќе.Разбирам дека се луѓето гневни, али тие шо фрлаат сега камења на локалот, веројатно половина од нив секој викенд биле во таа дискотека, уште од почеток ако престанале да одат таму дека нема никакви услови, дискотеката ќе немало за кој да работи, ќе биле принудени да ја реновираат или затворат.
Млади деца се огромен дел од посетителите, не очекувај да размислувале они предходно толку далеку (што е нормално за таа возраст) за дали дискотеката исполнувала услови и стандарди. Затоа тука треба да биде државата институциите да ги заштитатРазбирам дека се луѓето гневни, али тие шо фрлаат сега камења на локалот, веројатно половина од нив секој викенд биле во таа дискотека, уште од почеток ако престанале да одат таму дека нема никакви услови, дискотеката ќе немало за кој да работи, ќе биле принудени да ја реновираат или затворат.
Добро, дали сериозно очекуваш дека девојчињата што го вртат огнот знаат што е азбест, како изгледа, и колку е лесно запалив?Горе азбест овие вртат огнови. Па добро можеле да пробаат на јаже да одат меѓу Петронас кулите во Малезија, исто е.