- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 22.399
- Поени од реакции
- 38.959

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Градоначалникот откако некој му сугерираше го откажа пресот, и сега преку фејсбук комуницира....Мицко го нарече доблесен и без кривица
Kakva bre ladna glava sve vi ebam?? Od ladna glava se menuvat kurto i murto a na narodot kondomot samo vo gaz mu ostanuva.
Se nadevam i opstinata ke ja zapalat do vecer.
Па кој ги гласа курто и мурто бе ? Кој им дава легитимитет? Еве ќе ја запалиме општината и владата и после тоа шо мислиш дека ќе се деси?
Да има протест, пак од двете партии ќе има членови пак ќе се претопи во политика. Да биде независен без партиски ботови е невозможно.nisto nema da se desi, ali toa e edinstven nacin za revolt.
ako sedes doma kako pickica samo cekas do naresnata tragedija da placeme i pcueme po forumi.
Разбирам дека се луѓето гневни, али тие шо фрлаат сега камења на локалот, веројатно половина од нив секој викенд биле во таа дискотека, уште од почеток ако престанале да одат таму дека нема никакви услови, дискотеката ќе немало за кој да работи, ќе биле принудени да ја реновираат или затворат.
Разбирам дека се луѓето гневни, али тие шо фрлаат сега камења на локалот, веројатно половина од нив секој викенд биле во таа дискотека, уште од почеток ако престанале да одат таму дека нема никакви услови, дискотеката ќе немало за кој да работи, ќе биле принудени да ја реновираат или затворат.
Горе азбест овие вртат огнови. Па добро можеле да пробаат на јаже да одат меѓу Петронас кулите во Малезија, исто е.