Е ај кликни деAko moze nekoj toa patchot da go staj negde da go download... ili da mi go prati na msn.. fala od napred
Е ај кликни деAko moze nekoj toa patchot da go staj negde da go download... ili da mi go prati na msn.. fala od napred
За да Намалиш Lag ке ти треба подобар Интернет... по јак...Abe i jas imam napraveno cs-server dali moze nekoj da mi kaze kako da namalam lag. Za kom dovolno e jak za internet sum na kabelski, ako vlezat poveke od 5 clienti kaj mene e ok lag 8 do 20 a kaj niv se kreva 100 do 1500 i nekoi od niv se oko4uvaat najdov nesto na internet za podesuvane na serverot u conzola ama mnogu ima za podesuvanje ako nekoj znae polesen na4in neka pisi. Fala odnapred
Фала многу! Тоа е!Не ти треба никаков плугин .. само логирај се со Админ, пиши amxmodmenu и мислам дека беше Сервер Статс. така некако .. оди тука и подеси на Он / Офф во зависност како ти е. Позз
Da ne znae nekoj zosto koga ke pisam na mojot server say: /rank mi dava your rank is 1 of 1.With x kills itn.A igravme 3 na 3 pa 2 na 2 posle toa.Pojse dusi imase sakam da kazam.Dali nekoj znae kako da go popravam toa.PLS HELP
За двајцата!Help pogresiv nesto vo pisuvanjeto pa se zeznav i na mojot server probam da se uklucam i pisuva you hav no entry to the server.
OK se stavam admin se uklucuvam na serqverot kliknuvam ~ se otvora konzola pisuvam amxmodmenu mi pisuva You have no access to that command!За двајцата!
Прво стајте се да бидете АДМИН на серверот на кој сакате да го направите тоа;
После, влезете во серверот и во конзола пишете: amxmodmenu
и ќе ви се појави едно мени, од таму ќе се снајдете што и како... :helou:
Extracto[R];1205637 напиша:OK se stavam admin se uklucuvam na serqverot kliknuvam ~ se otvora konzola pisuvam amxmodmenu mi pisuva You have no access to that command!