Погрешно име

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Ja ne gresam ime oti e bnavreda toa ako ne go znam upotrebuem bejbi ili slicno... mene mi zgreshi edna kurava imeto i toa namerno da me naprai ljubomoren ... ja iskrshiv od ebenje posle i na kraj ja odnesov na kafe u sred albanski apla kafic na bitpazar otidov plativ smetka i si otidov. Ona u minic cela zbuneta ostana kaj shipcite ... od togas nikad ne zgresila moe ime !

Член од
17 септември 2007
Мислења
27
Поени од реакции
1
Loooso....Zgresiv ednas i katastrofa!! Gjabe vadenje,a be se zezav i takvi finti.....A mene sto pati mi zo zgresile ama ne se potresuvam mnogu neli

ForFokSake

The Only Thing To Fear Is Running Out Of BEER !
Член од
26 јануари 2007
Мислења
429
Поени од реакции
0
е сеа луге сме се дешава и да погрешиме мајку му старач.Име ако утнеш голема работа.ке се поправиш ке се напраиш приглуп малце и иде работата.Се зезам со тоа приглуп.Абе ако и кажеш име на бивша некако да се смешаш се пиздаат жениве што да им се праи

iis

Mraf4i
Член од
12 септември 2007
Мислења
432
Поени од реакции
16
Мене ми се нема случено даму го утнам името зашо тој е тој единствениот за мене!!!!!!!!!

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Па ретко грешам имиња...ама најдобро e ако си земеш некое универзално име како...сонце,злато и така нема никогаш да згрешиш :pos:

Член од
17 ноември 2007
Мислења
12
Поени од реакции
0
Mi se ima sluceno da mesam iminja i uste mi se slucuva, nesto sekojdnevno mi e da gi mesam iminjata Marija i Maja(imam drugarki sto se vikaat Marija i Maja) i stalno pogresno im se obrakam ama me imaat nauceno veke i naviknati se...I na msn mi se ima sluceno da zgresam ali ednas samo..ne se vazi :pos2:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Mi se ima sluceno da mesam iminja i uste mi se slucuva, nesto sekojdnevno mi e da gi mesam iminjata Marija i Maja(imam drugarki sto se vikaat Marija i Maja) i stalno pogresno im se obrakam ama me imaat nauceno veke i naviknati se...I na msn mi se ima sluceno da zgresam ali ednas samo..ne se vazi :pos2:
Леле имам една другарка,која што нонстоп ме вика Маја,а јас се викам Марија.

Инаку јас на другарки имам збркано имиња,на пример место Дуци сум рекла Кики и обратно.:pos:
А на дечко никогаш не сум му го згрешила името и не верувам дека може тоа да ми се случи.

А мене ми го имаат згрешено.И тоа апла.Место Марија,Тамара!
Тамара бе.:lud:
Не гледам ич сличност меѓу овие две имиња.:toe:

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Не сум до толку изгубена да му го згрешам името на дечко ми, или во полош случај да го заборавам, во спротивно кој ќе се правда, вака-така. :pos: Иначе еднаш на тато му реков злато.... и во секундата ми текна шо реков па одма се сменав ко ништо да не било :pos:

V

Viktoranius

Гостин
Имам многу пати кажано погрешно име, но веднаш се вадам на заебанција.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
430
Поени од реакции
6
ima resenie i za toa. ni edna devojka so ja imas ne ja vikaj po ime. vikaj ja srce, hanny, banny, zlato, mace i sl. im odgovara taka poso mislat deka gi sakas mnogu pa se ligavat, a i tebe ti odgovara poso nema da gresisi iminja.

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
еј ова не ми се десило али кога би било страшно би се навредила .....

:nerv:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Не, вакво нешто не ми се има случено. Е како да го утнеш името? Ако во мислите си ептен на друго место, ако мислиш на еден а си со друг, тоа е мн лоша работа. Ако партнерот ми се обрати со друго име, следува бурна реакција!

Член од
16 ноември 2007
Мислења
430
Поени од реакции
6
ama zaso muskite se losite vo momentov. a so ako zensko kaze dugo ime. ili toa nemoze da se desi?

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
mi se slucilo, ama na pocetok na vrska vo koja vlegov na zaebancija, kolku da ne mi e dosadno, a seuste ja sakav taa pred nea. pa si sedevme taka, si zborevme, i nenadejno go kazav imeto na bivsata. taa samo me pogledna i me prasa uste li mislis na nea? jas izmisliv nekoj glup izgovor i mislev sea ako me potsetuva na toa sekoj den, i raskinuvam, ama toa go zaboravi uste istiot den, vika normalno e, se slucuva, luge sme
Ех,иста ситуација.Само шо јас бев од другата страна односно дечкото ми го згреши името.И јас се налутив и почнав да викам.Па не знам дали има некој шо нема да се налути ако партнерот го наречи со име на бившиот/бившата.И тоа ми се случи два пати,и нормално му го извадов низ нос тоа,ама не смеј да речи ништо,пошто еднаш ќе помини ама два пати....треба да е среќен шо му простив:)

ми се има случено!повеќе пати!но секогаш сум се правел како да се зезам за да видам како ќе реагираат и ми успевало!
И да,вториот пат се извади демек викнал така за да види како ќе реагирам,ама такви финти кај мене не врват,па следеја долги извинувања од негова страна.

Член од
29 ноември 2007
Мислења
202
Поени од реакции
1
Јас едаш му го згрешив името на мојот тренер:Место да речам:Тренеру дај ми топка,јас:Наставниче дај топка,али нема веза случува се тоа на сите:)):toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom