Погрешно име

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Ne e tocno toa deka zenskata e vo potsvest ili obratno!!
Ako bile 2-3 god zaedno i raskinale, Pa ti si se fatila so toj i mesto toveto ime go izgovoril imeto na bifsata i mislis odma on nea uste ja saka?!? Ne se soglasuvam zaradi toa sto se e navika. I zatoa ko sto si kaza : Во ваков случај би погледнала подобро колку е саат...:kesa:
pozz:smir:
Јас не реков дека уште ја сака таа личност на која го изговорил името, но од навика или ненавика таа личност сеуште фигурира во неговиот мозок и мене поентата ми беше дека не би се чувствувала најубаво ако ме смеша со неговата бивша, бидејќи не сакам со ништо да го потсеќам на неа и не сакам од ни од навика да ме меша со неа.Јас бар не сакам, личен став..:kesa::smir:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
NE mi se ima sluceno da zgresam ime,nitu pa moeto nekoj da go zgresi ...a i ne sakam mislam deka ke placam hahah:pipi:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
и мене ми се нема десено таа заебана ствар , а стварно е грдо да те нарече со друго име..лоооол, а плачки мачки не сум по такви ствари:nenene:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Се согласувам со Фројд овде. Името кажано ,,по грешка" е потсвесно мислење на друг кое доаѓа на виделина. Ми го има згрешено името мојот прв дечко. И веќе не ми е дечко.

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
ууу,тоа е непријатна грешка,во секој случај.

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Ми се случило да ми го згрешат името ама тоа од брзање и од збунетост.Јас не сум згрешила колку што се сеќавам:toe:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Добро бе луѓе , се случува. не се случило некогаш некој другар да наречете со погрешно име???? Мисе има случувано со другари а ми се има случено со девојка .напната беше ситуацијата ама ипак не било ништо потсвесно. обична збунка . Јбг, лапсуси се дешаваат.

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Ќе ми се случеше еднаш да го изговорам името на бившиот али се сецнав кога ја изговорив првата буква :)

Член од
20 јули 2009
Мислења
41
Поени од реакции
6
Секојдневно ми се случува со името на бившиот да ги нарекувам сите, дури и да вртам негов број наместо друг итн итн и уште многу такви гомнарии!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
У сред сред, сред сред сред секс, у најубавото, кај шо она имаше тотално превртено очи, мене ме фати грч на ногата. :toe: Малер, ебате, малер. Свикав, да ги тргне нозете шо и беа омотани околу мене, али не ме слушна дека ја нареков со името на најдобрата другарка. Моја најдобра другарка, не нејзина, ја сум sick bastard, ама не до толку. Никад не дозна. :salut:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Нема ми се случено фала богу

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
еден постојано ми го грешеше името во бифшата и се вадеше со то дека многу сум личела на неа, и уште еднаш еден никако неможеше да ми го научи името (шо е толку тешко Елена незнам...) А јас еднаш го имам згрешено името пошо мислев на друг, и уште еднаш не ми текнуваше како се вика xD

Kajgana Shop

На врв Bottom