Погрешно име

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Ми се случува бе ...и тоа од моја страна :)Бившиот ми се викаше Алекс а сегашниот Алек и чат пат ми се испушта да го наречам Алекс а тоа ужасно страшно го нервира.. и нешто друго ..море ај не ќе си кутам ќе ме мислат за перверзна изопачена личност.:wink::helou:

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Ми се случувало и ќе ми се случува...Има некои луѓе не можеш да ги избркаш лесно од потсвеста.

Член од
9 септември 2009
Мислења
6
Поени од реакции
0
Често ми се дешава да утнам нечие име али се вадам на она "ејјјјј ме збори " :) А не дечко му немам утнато име.. а еден бифши ми има баш кажано дека и го утнал името девојка му ( со моето) неколку пати и девојчево страшно се нервирала и плачела ,греота девојчето:(

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Ова ми се нема случено (а и нема да се случи зашто немам бивши) ни го имам мојот слушнато да ме нарече со погрешно име, до душа го немам слушнато ни моето име( зашто ме вика срце :) а и малку чудно ми е кога некогаш ќе ми го изговори името). Инаку да те нарече некој/а по неговата/нејзиниот бивша/бивш стварно е глупо а и понижувачко.:toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Паметење лица ми е лесна работа, но имињата не. Често ми се случува моите дома да ги смешам по име или па да не ми текнува како се викаат кога ќе ме праша некој, не па бивши или сегашни. Едноставно пречесто ми се случува да мешам луѓе со имиња и не се лутам некој друг ако погреши, па и да ми е дечко. Голема работа, име згрешил. Ако сите други важни работи функционираат како што треба и само името е тоа што ние двајца ќе го грешиме, не гледам зошто да се ситничари до тој степен.

O

Orion.

Гостин
За да му го згрешиш името на оној со кој се муваш-идеш ватевер, треба да си особено талентиран:)

L-A-V

who cares? =)
Член од
2 декември 2008
Мислења
477
Поени од реакции
57
сега баш ми случи пред нецели два саати :pipi: ја нареков по бившата ама така се вика и сестра ми па се извадив лесно. алелујааа

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Не ми се е случило никогаш да погрешам име, се надевам дека нема ни да се случи.
Фала богу досега не се е случило и мене да ме наречат со друго име, е тогаш што би се случило незнам....:nerv:

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
Едино имам речено на татко ми љубави али не чу ништо, за среќа:) А тоа чудо да мешам имиња на бивши сегашни, не никад ;)

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Не користете имиња, тоа е основна почетничка грешка во врските. Ем може да се побрка името, ем станувате блиски и после има проблеми со со откачување и отпуштање на партнер(ка). Користете за сите називи како “срценце,, душичке, љубави, злато..“ и ќе си немате проблеми

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.451
Еднаш коа ми се пушташе една гркинка, онака по грешка реков дека сум македониец. Ден денес ми нема вратено на поканата за кафе.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Не сум згрешила нити ми го згрешиле. Како би реагирала, зависи кој го згрешил и зашто. Во принцип сакам да ми го знаат името и не е баш некое комплицирано :D

Kajgana Shop

На врв Bottom