Погрешно име

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Па женска ми се вика марија, и еднаш, по грешка, наместо ,,Мацо‘‘, и реков ,,Мамо‘‘, ама не ме чу:):kesa:
хаха ме изнасмеа :pos: , ама луѓе сме грешки правиме (и обратно). :)

Инаку јас не сум го згрешила неговото име, ни тој моето, и не знам што ќе биде доколку ми го згреши:zlo:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Јас на сите им викам МОРИ.
Ела мори ваму
сакаш мори сладолед
Ај мори залапај го тро
Кај си мори

итн..

така да нема опасност за грешка.

Член од
24 јули 2008
Мислења
75
Поени од реакции
3
Ми се случило и јас да го згрешам и мене да ми го згрешат името. Не обрнувам на тоа многу внимание:pipi:, гледам да се извадам некако.
Само ми е чудно брат ми неможе да му го запамти името на сегашниот дечко и го вика како бившиот:uvo: Ме нервира тоа... среќа во последно време не сум го слушнала, изгледа се контролира откако мајка ми му се развика:vozbud:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.611
Поени од реакции
6.406
Јас на сите им викам МОРИ.
Ела мори ваму
сакаш мори сладолед
Ај мори залапај го тро
Кај си мори

итн..

така да нема опасност за грешка.
и јас.исто ака викам и бе.
ајде бе
дек си бе
....

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
Ви се случило ли некогаш додека сте со партнерот или пак додека се "мувате" со некој да му/и го згрешите името?Или обратно ви се случило ли некогаш место вашето име да изговорат друго?Како сте рагирале во таква ситуација,а ако не ви се случило како би реагирале доколку се случи такво нешто?
не ми се случило да помешам ни да ме помеша досега но ако се деси во погрешен момент може да му ја извадам душата нема да се деси тоа само доколку ме помеша со мајка му или сестра му ..

Член од
21 мај 2009
Мислења
7
Поени од реакции
0
Во принцип од една/две грешки не треба да се праи big deal, ако нон-стоп се дешава тогаш треба да падне секирање (во двете смисли на зборот :) )

Најјако што ми се има случено од оваа тема е еден период од околу година дена кога одев со две девојки паралелно (и интензивно, душа ми искочи). Што е најјакото? Двете се викаа исто, а презимињата им се разликуваа во две (помалку значајни) букви. И ден денес ми е неверојатно. Така да немаше опасност за грешка. Да се викаа различно, ја мислам ќе имав милион утки... немаше да биде 1 година :)

Само малку оф-топик, мене проблем ми беше што никоаш не знаев кој муабет со која сум го правел, па нон-стоп беше "абе ти кажав" или "...што праевме муабет", a тоа врска немало, сум смешал :)

Мислам дека еднаш ме викна девојка ми по името на бившиот, ја зезав бааги, ама нормално дека не се налутив. И еднаш една бивша ми кажа дека го викнала тогашниот по мое име, ќе се налутел да не се извадела дека "претходно сме збореле на работа" пошто колеги сме.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
не ми се случило да помешам ни да ме помеша досега но ако се деси во погрешен момент може да му ја извадам душата нема да се деси тоа само доколку ме помеша со мајка му или сестра му ..
Да те помеша со мајка му или сестра му за време на мување или за време на секс?:uvo:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ви се случило ли некогаш додека сте со партнерот или пак додека се "мувате" со некој да му/и го згрешите името?Или обратно ви се случило ли некогаш место вашето име да изговорат друго?Како сте рагирале во таква ситуација,а ако не ви се случило како би реагирале доколку се случи такво нешто?
Eднаш...среќа таа не беше сама, и се погоди да го кажам името на другарка и, па го продолжив муабетот со неа...:smir:

Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
Еднашш се мував со една која знаеше дека бившата ми се вика Ангела и погрешка и реков Ангела и малку ми се налути а јас многу се засрамив ама ми прости
И ми се има десено да пратам порака на погрешна женска па коа планирав да се чекам со едно девојче се појави друга и и викам шо праиш тука ма и она па ти ми пиша:pos2:и си отидовме на кафе си го испивме и накај дома а за тоа шо и реков шо праиш тука се извадив дека сум се заебавал НЕ СУМ ИДИОТ

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ja си неам гајле..Непамтам имиња..

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Ne mi se slucilo a i ne sakam d ami se sluci:uvo:

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
Ми се има десено еден мал милион пати , не памтам имиња ич ... Секогаш е незгодна ситоациа , заправо имам одено со една две недели и на секое го прашвав другар ми „ Како се викаше рече ова мојата “ ... Добро е шо бар за време на секс не зборам многу иначе до сега ке ме имаше отепано некоја .

Али има и полошо , ми се има десено да се разбудам од сабајле покрај типка и да неам никаква идеа и како поѓаволите се вика и притоа од каде јас во нејзин стан - не се знаеш доволно за срце муце бејби ( освен то можи да си добие впечаток дека си заинтересиран за поке од вечерта , не дај боже ) а представа немаш како да ја наречиш ... ужасна ситоациа е . :kesa::kesa:

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Ми се нема слушено и не би реагирала баш пријатно да ми се случи.Личноста со која сум додека сме заедно да ме помеша со некоја друга женска особа и не е баш така убаво.Мене бар не би ми било,бидејќи за да ме нарече така значи дека нејзиното име,автоматски нејзината појава му стои во потсвест и размислува за неа.
Во ваков случај би погледнала подобро колку е саат...:toe:

Daniel-PrIx

cAiR-cRew
Член од
14 јули 2008
Мислења
80
Поени од реакции
2
Ми се нема слушено и не би реагирала баш пријатно да ми се случи.Личноста со која сум додека сме заедно да ме помеша со некоја друга женска особа и не е баш така убаво.Мене бар не би ми било,бидејќи за да ме нарече така значи дека нејзиното име,автоматски нејзината појава му стои во потсвест и размислува за неа.
Во ваков случај би погледнала подобро колку е саат...:toe:
Ne e tocno toa deka zenskata e vo potsvest ili obratno!!
Ako bile 2-3 god zaedno i raskinale, Pa ti si se fatila so toj i mesto toveto ime go izgovoril imeto na bifsata i mislis odma on nea uste ja saka?!? Ne se soglasuvam zaradi toa sto se e navika. I zatoa ko sto si kaza : Во ваков случај би погледнала подобро колку е саат...:kesa:
pozz:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom