Дивајн
блаблабла
- Член од
- 3 април 2005
- Мислења
- 15.748
- Поени од реакции
- 1.855
Сепак мора да почекаме потврда од Сабазиј.:smir:Тој е 100 % Дивајн ти си на ред:smir:
Сепак мора да почекаме потврда од Сабазиј.:smir:Тој е 100 % Дивајн ти си на ред:smir:
Извинете и вие што почекавте, зафатена бев и не се логирав вчера ич.Тој е филмот божествен администратору:smir:! Извини што почека.
е многу штуро ова резимево за филмов.....Извинете и вие што почекавте, зафатена бев и не се логирав вчера ич.
Ајде вака... Долгите години во затвор нема да се главната причина зошто таа нема да сака да е со него.
Е па, тоа ее многу штуро ова резимево за филмов.....
- главнатаа улога е таа или тој?
- пред или после 90-те е филмов?
- има ли освојувано позначајни награди филмов?
Не.Да не е Жената од внатрешноста ??
Прво, претходниот филм не е погоден. Второ, темава не е за да си раскажуваме филмови на кои не им го знаеме насловот, па да чекаме некој да ни го каже. Читај вовед.Хм.. ваљда никој не даде предлог.. ај ја..
Вака сеа...
Се работи за еден Метал/Рок такви ствари бенд.. и покрај напорната работа се решава да иде малце надвор од градот..
Забегуваат во едно село, кај едни богати баба и дедо...
И сеа во луксузната куќа на старциве, праат лудница, вежбаат, свират..
Ќе им се придружи мислам и една пејачка (Со мали цицки) ... после на крај како старциве од најбогати ќе станат најсиромашни, т.е паднат во банкрот..
Па како бендов како знак на благодарност ќе им испрати пари.. за да излезе од банкротот.. мислам дека фронтменот на бендот, ќе биде заменет со таа певаљката али не сум сигурен али како и да е.. објаснив ваљда добро.. иначе филмот го имаше пред 3-4-5 дена на Телма, али јебига.. незнам како се вика ни јас
Френки и Џони ??Не.
Уште еден хинт: Затвореникот ја запознава во ресторанчето каде што почнува да работи, веднаш се заљубува и започнува на секој начин да ја шармира. Тоа оди тешко за неа бидејќи и двајцата се во поодминати години.
Со ова, тој што го знае филмов ќе го погоди.
.
Да, да, тој е.Френки и Џони ??
Ал Пачино и Мишел Фајфер :smir:
Ако не е овој ја се одкажувам
Freddy Got Fingered?Еден 30-годишен "дечко", е сеуште без работа. Живи со родителите и животна желба му е да стане аниматор на цртани филмови и стрипови. Неговиот помал брат пак живее сам и има работа и родителите повеќе го сакаат. Постариот заминува од дома во обид да стане славен аниматор.
Мислим дека е доста
Freddy Got Fingered?