Погоди го филмот!?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.399
Поени од реакции
25.249
Хехехе значи мој ред е сега, хммм.. ајде вака приказна за момче кое запознава девојка , се заљубува во неа.. но сепак не е љубовна приказна :pipi:
Прво ќе ти речев Wall-E, пошо.. океј, во тој анимиран филм имат појке љубов него 90 проценти од "љубовниве" филмој.
Ама не е тој.

Пошо ти си Pokvarenaaa, филмот на кој мислиш е 500 days of Summer.
Ако не е тој, kill me:)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.399
Поени од реакции
25.249
Океј, еве нешто малку потешко, ама кој го гледал одма ќе се сети (а ретко кој го гледал:)).

Млад Ирец се заљубува во неговата роднина, но откако таа ќе биде побарана од друг, мора да го предизвика на двобој во кој младичот го убива на другиот. Одма потоа тој бега од местото и се вклучува во британската армија. Откако ќе дезертира, тој се вклучува во пруската армија.
Го раскажав 1/3 од филмов али за да е малку полесно.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.093
Океј, еве нешто малку потешко, ама кој го гледал одма ќе се сети (а ретко кој го гледал:)).

Млад Ирец се заљубува во неговата роднина, но откако таа ќе биде побарана од друг, мора да го предизвика на двобој во кој младичот го убива на другиот. Одма потоа тој бега од местото и се вклучува во британската армија. Откако ќе дезертира, тој се вклучува во пруската армија.
Го раскажав 1/3 од филмов али за да е малку полесно.

Barry Lyndon

?

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.093
Ајде погодетего- Дејството се случува во Лондон ,главна тематика е ликот Џимеј(која коинциденција :) ) кој не задоволен од својата работа,од своите родители,пасија му е возењето со веспи(мото-скутери) ...Во филмот се опишуваат младите (една генерација ) во општеството за време на популарноста на една рок група...

Talkin' 'bout my ...

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
Народе се извинувам што вака упаѓам, али ми треба помош...

Не успеав да најдам ТЕМА каде можи да пишиш кратка рецензија за филмо па да ти кажи некој кој е тој филм, па еве овде пишувам...

Откако че кажите кој е филмов можи да продолжите со рецензијата на Zeegerman.

Сега ајде помагајте...

Двајцава главни ликови поминуваат една ноќ заедно и
по 5-6 години пак се среќава во Европа мислам негде,
се ми се чини дека во Италија беше.
И цел ден заедно го поминуваат и си раскажуваат како поминале и што му се случило во изминативе 5 години
А мажов станал познат писател.
А вечерта ко биле заедно требало да се чекаат на аеродром али едниов непошол оти му умрела бабаму :)

ВЕ МОЛАМ КАЖЕТЕ КОЈ Е ФИЛМОВ. Никако да ми текни на насловот... А доста интересен беше.

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
Народе се извинувам што вака упаѓам, али ми треба помош...

Не успеав да најдам ТЕМА каде можи да пишиш кратка рецензија за филмо па да ти кажи некој кој е тој филм, па еве овде пишувам...

Откако че кажите кој е филмов можи да продолжите со рецензијата на Zeegerman.

Сега ајде помагајте...

Двајцава главни ликови поминуваат една ноќ заедно и
по 5-6 години пак се среќава во Европа мислам негде,
се ми се чини дека во Италија беше.
И цел ден заедно го поминуваат и си раскажуваат како поминале и што му се случило во изминативе 5 години
А мажов станал познат писател.
А вечерта ко биле заедно требало да се чекаат на аеродром али едниов непошол оти му умрела бабаму :)

ВЕ МОЛАМ КАЖЕТЕ КОЈ Е ФИЛМОВ. Никако да ми текни на насловот... А доста интересен беше.
Мислам дека станува збор за Before Sunset. Тој е продолжение од филмот Before Sunrise.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Ај да ве видам. „Бакстерови на таа страна, Роховци на онаа, а јас право на средината“.
Доволно е за да се погоди.

Kajgana Shop

На врв Bottom