- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 4.346
- Поени од реакции
- 3.754
Јас искрено не сум слушнал Албанци да играат нешто освен фудбал
одсекогаш имало и ќе има..Место да се смирува ситуацијата некои структури пак провоцираат, тоа само ќе доведе до поголема омраза и одмазда кон Албанците од Македонска страна
Играат бе.Не се нешто многу добри,но беа и они дел од Југославија,а во бивша југа ракометот е популарен спорт.За разлика од тие во Албанија,во Косово играат.Реков не се нешто добри,но колку што знам редовно има по некој турнир меѓу младите репрезентации од комшилуков.Јас искрено не сум слушнал Албанци да играат нешто освен фудбал
Немаат време за спорт..со друго се бават.. земјоделиеЈас искрено не сум слушнал Албанци да играат нешто освен фудбал
Играат бе.Не се нешто многу добри,но беа и они дел од Југославија,а во бивша југа ракометот е популарен спорт.За разлика од тие во Албанија,во Косово играат.Реков не се нешто добри,но колку што знам редовно има по некој турнир меѓу младите репрезентации од комшилуков.
Марихуана садам, пари вадам..Немаат време за спорт..со друго се бават.. земјоделие
Пишав и поназад ако се навредени толку од ракометарите нека протестираат нека бараат јавно да се извинат. Само овие другиве се учени од мравка да прават слон. Простено им е, знаеме какво им е основното воспитување ДИВЈАЧКО!^ A каква џева се крена што Темелков од ракометарите го фатија на камера како пее со навивачите и тоа што не се виде баш убаво дека го изговара зборот. Се прашувам дали истото сега ќе се случи со ова?
Имаше компликации при обрежувањето...... ќе мора да паузира неколку недели.Дечки да ве прашам нешто (кој прати косовска лига ракомет) што се случи со повредата на Љуљзим Куртиши кој настапува за екипата на Pristina wariors? Ве молам само проверени информации---