MajMyH
EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
- Член од
- 11 септември 2011
- Мислења
- 2.630
- Поени од реакции
- 2.256
Јас при спринтови не дишам правилно и ми се случува истото, од неправилно дишење мислам дека еИмал некој сличен проблем ко мојот при трчање?
Ми се случуваше од време на време и пред тоа кога трчав, и денес, после 2 недели пауза (одмори etc) пак истата болка. Од левата половина на стомакот, во пределот под пупакот негде. Значи не баш под пупакот, туку од левата страна. Некоја внатрешна болка, ако застанам да одморам ќе пројде, ама страв почнува да ме фаќа.
И не ме фаќаше одма кога ќе почнев да трчам, туку по извесно време.
Чисто од замор е болката, или имал некој вакво искуство што завршило посериозно?
Кога бев 10 години ја имав скршено десната рака околу зглобот и тоа гадно, носев гипс 3 месеци, еве од тогаш поминаа 10 години, но дали е можно од таа скршеница да имам болки кога вежбам бицепс на истиот дел во раката на поголеми тежини ми се чини дека ќе ми се скрши повторно. Исто многу ми е тенка раката околу зглобот дали можи со нешто да се прошири, да се задебелат зглобови или да рашири коската тука бидејќи на раце многу сум слаб во однос на другите делови од телото.