Плачат ли жените без причина?

Fruity Girl

Crazy Drama Queen
Член од
23 април 2008
Мислења
33
Поени од реакции
3
Најчесто кога гледам несреќни луѓе или потесни сцени плачам ми идат солзи а без причина можат само глумиците да плачат и глумците:smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Јас плачам само ако си го удрам малиот прст на ногата и ако гризнам нешто тврдо ден два после контрола за протезите.
Во другите ситуации не :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Жените плачат без причина ама не ми еј асно зошто?:nesvest:

A

Anck-Su-Namun

Гостин
Никој не плаче без причина.
Некогаш причината не е очигледна, па затоа другите заклучуваат дека некој плаче “без везе“.

Дури и глумците плачат со причина, на пример затоа што сцената е таква каде се бара девојката или дечкото да плаче.

Б

БејбиГрл

Гостин
Жените плачат без причина ама не ми еј асно зошто?:nesvest:
Ако си видел жена да плаче сигурно не било без причина.Прашај ја и ќе видиш дека има причина...а ако несака да ти каже тоа е друго,незначи дека нема причина

Никој неможе да плаче без причина,дали од радост,тага,болка...некому можеби му треба многу мала причина да се расплаче,а некому поголема, меѓутоа причина секогаш постои

А ако понекогаш вие машките неможете да не разберете нас зашто плачеме тоа е друг проблем,барајте го кај вас,не не обвинувајте дека плачеме без причина

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ама па наоѓаат причини у свашта.

Па ако е личноста сентиментална тогаш да, ќе најде причина во се и сешто, но тоа важи и за мажите не само за жените. Не е точно дека само жените плачат без причина или дека наоѓаат причина во сешто.

Што ги направивте вие жените, ко ништо друго да неправат во животот туку како само да плачат :tapp: ???

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Што ги направивте вие жените, ко ништо друго да неправат во животот туку како само да плачат
Тотално се согласувам... Безвезе е да се рече дека само плачат.. праат и други работи во животот... се шминкаат :pos:

додуша.. после тоа плачат... па плачат пак пошто плачејќи си ја расипале шминката :pos:

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
жените плачат за да добијат нешо , со плачка добиваат се , и успеваат во тоа ц ц ц , женска работа еј

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.686
Поени од реакции
11.476
Абе лигавешка работа е тва бе! Да дујне ветар ќе заплачат! Зашо? Оти дујнал на лево, а не на десно!
Безвеза плачат некојпат, а тва ного ме нервира!

Член од
1 мај 2008
Мислења
64
Поени од реакции
0
nikoj ne plache bez vrska, samo na mazite ne im se jasni nekoi raboti vo vrska so zenite, ama so godinite ke im se razjasnat.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
abe maskie se pogolemi plackovci od zenite samo nejkat da priznat a ponekogas site placime bez pricina...odnosno nekoja glupa pricina zoto taka samo solzi ne idat

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
abe maskie se pogolemi plackovci od zenite samo nejkat da priznat a ponekogas site placime bez pricina...odnosno nekoja glupa pricina zoto taka samo solzi ne idat
Хаха жена да плаче без причина....хах па тогаш нема да се вика жена:pos::pos::pos:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
И според мене жените се посентиментални и лесно ранливи и неотпорни на секакви расположенија.Плачат многу често било тоа да се солзи радосници или не.

Имам другарки кои буквално за секоја ситница плачат и тоа ме иритира многу.Јас секако дека сум чувствителна,но не плачам пред секого и не на секого му покажувам како се чувствувам.Понекогаш и ми доаѓа без причина да почнам да плачам и да ми надојдат мисли (црни) кои до толку ке ме испразнат,и со помош на другарка ми се празнам и потоа сум многу поопуштена.Значи не плачам за ситници,не плачам пред сите и плачам без причина понекогаш...fiksna:

Kajgana Shop

На врв Bottom