Плачат ли жените без причина?

Таа

Утро
Член од
22 јуни 2008
Мислења
118
Поени од реакции
6
Како може некој да плаче без причина? Ај нема шо да правиме, па ќе фанеме да плачеме. Пфффф како не...
Факт е дека жените се посентиментални и поранливи (секоја чест за исклучоците), и затоа жена може да се расплаче од најмала ситница. Значи, сепак си има некоја своја сопствена причина, а не е тоа туку-така.

*Lost_Soul*

I_I 3 I_I
Член од
31 јануари 2008
Мислења
158
Поени од реакции
0
Никоја солза не паѓа без причина

N

NaSTy`G|rL

Гостин
јас да. всушност не баш без причина туку насобереното во мене излегува баш кога нема потреба. го чувам, го чувам и ете во некоја ситуација која не е ни малку лоша и непријатна излегува.

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
hmm..malce glupo mi zvuci..placenje bez pricina,poso neznam dali moze da se "izvede" takvo nesto..ima za se pricina..sekoja solza e so pricina..dali e poradi toa sto licnosta e premnogu emotivna,dali taka ja manifestira nervozata...seto toa e pricina..konkretno za nas zenite sme malce poligavi,znaeme da glumime za mn raboti..ama solzite se sepak neso cisto i iskreno i ne se "pustaat" tuku taka :pipi:

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
јас да. всушност не баш без причина туку насобереното во мене излегува баш кога нема потреба. го чувам, го чувам и ете во некоја ситуација која не е ни малку лоша и непријатна излегува.
Toa verojatno e zatoa so si zatvorena licnost i ne se iskazuvas mnogu no i ne iskazuvas mnogu emocii pred drugite.I ne treba da pravis taka zatoa sto toa e poloso za tebe, poveke se nerviras i se toa...

A inace nitu eden covek ne moze da place bez pricina moze taa pricina e i nekoja mala sitinica no i toa e nekoja pricina...

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Жените ништо не прават без причина.

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Никој не плаче без причина. Жените се со послаб (лесно надразлив) карактер од мажите за тоа почесто плачат.

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Placenjeto e odraz na emocii znaci ne moze bez pricina da ti se javat emocii e sega nekogas se so pomal nekogas so pogolem intenzitet,pa i na kraj kraeva ne e loso da places si gi plaknis ocite.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.581
Поени од реакции
1.887
сите плачеме.

и не зависи дали си жена или маж, туку каков карактер си

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Не мора да значи дека треба да си жена за да плачеш без некоја особена причина. И јас сум минувал низ период на депресија, добро сум запознаен со тоа, и во тие ситуации најмала причина е доволна да те надразни...

Kajgana Shop

На врв Bottom