Ја одбрал погрешната банка.Од вашиве постови човек ќе помисли дека најубаво работно место е во банка. А јас пак не мислам така во однос на платата. Имам близок човек кој работи во една наша банка, се утепува од работа, 2-3 пати е унапредуван, после работно време останува секој ден по минимум саат време повеќе и сето тоа за 400 евра. А бонус?! Нц, нема ни бонуси тука...
Е кажи ја банката, да знаат сите.Од вашиве постови човек ќе помисли дека најубаво работно место е во банка. А јас пак не мислам така во однос на платата. Имам близок човек кој работи во една наша банка, се утепува од работа, 2-3 пати е унапредуван, после работно време останува секој ден по минимум саат време повеќе и сето тоа за 400 евра. А бонус?! Нц, нема ни бонуси тука...
ТТК е со две раце потпишувам.Таму не се знае кој јаде, кој пие, налози без потпис минат и без лична карта. Сега имаше еден службеник по весници, крадел пари од благајнаЕ кажи ја банката, да знаат сите.
Јас типувам на ПроКредит или ТТК.
Не верувам дека во ТТК остануваат прекувременоТТК е со две раце потпишувам.Таму не се знае кој јаде, кој пие, налози без потпис минат и без лична карта. Сега имаше еден службеник по весници, крадел пари од благајна
Ни јас, али можно е да играат жмурка после 4риНе верувам дека во ТТК остануваат прекувремено
За стопанска зборамЕ кажи ја банката, да знаат сите.
Јас типувам на ПроКредит или ТТК.
Стопанска Битола... Што знам, некако ми е чудно 400 евра во Стопанска, таму би требало најмалце 400 да биде почетна плата.За стопанска зборам
Ама се зезав за Стопанска АД Битола, во Скопје ли работи... 2-3 пати унапредуван а да зема 400 евра во Стопанска. Не знам точно колку земаат во Стопанска, ама во далеку послаби банки стартната плата е 300-400 евра, некако не ми е реално.Не не, не зборам за стопанска а.д. битола, туку за другава стопанска а.д. скопје
А за таа стопанска а.д. битола имам слушнато дека минимална плата е 40.000 денари, затоа погоре прашав дали некој знае колку се зема таму, но нема одговор. Бидејќи искрено мене многу ми делува 40.000 денари да зема некој на благајна.
Веројатно не помалце од 3.600 евра... годишна платаA znae nekoj kako se dvizi platata za Programeri ili slicno vo IT Sektorot vo Pro Kredit Banka.
Odnapred blagodaram.
Нема врска, мој добар другар работи таму, еднаш е унапредуван и зема 600+ еура плата, а плус и бонуси (к-15, 13-та плата). Не верувам дека ќе ме лаже за бројкиве.За стопанска зборам