Планина или плажа?

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување

Што повеке сакате?

• Вкупно гласачи
    443
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Дефинитивно плажа, планината е убава ама сите тие инсектии уфф:shok:

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Плажа...посебно некоја егзотична...:helou:

Dark Angel Nora

Angel In Disguised
Член од
30 септември 2008
Мислења
223
Поени од реакции
10
Планина. Ни плажа не е за фрлање, ама кога ке размислам, сите оние журки на плажа, сонце пече и те претепува... некако повеке ми е замор од колку одмор. Друго е планина мир, природа, пејзажи... убаини

Mag_sk

••• dreamer •••
Член од
8 октомври 2008
Мислења
43
Поени од реакции
0
ПЛАЖАААААААААААА! :aplauz:

M

marko 1996

Гостин
Планина обозавам скиање и плус си имам кука на планина ццц мераци сеа снег има таму ама кој ке иде сеа немозам сеа викенд имам утакмица инаце одма идам :)

S

<>skorpio<>

Гостин
плажа, сонце, сончање лежејќи на ситен песок и повремено разладување во водата или пиење коктел во барот на плажата.........мммммммм е тоа е уживање:icon_lol:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Па плажа е по убаво.
Ке си лежеш на сонце, ке се бањаш.:smir:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
па јас мислам боље фининг здравје али последнава година заради таа плажа ми избега автобусот за назад па се малтретиравме се каравме со шофери со управа....ние си седиме на плажа си пиеме пиво 4 саат а у 5 трга автобусот...после пола саат ни текнува...трцаме зимаме торби куфери..и оп..автобусот бега пред нос

Surrender*

Soffro un po' ma almeno vivo
Член од
11 ноември 2008
Мислења
241
Поени од реакции
8
И двете! Скоро секое лето одам и на планина и на плажа...
Сепак на планина ми е поубаво,а и плажата не е за фрлање,ама ако морам да бирам сепак планина..

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.691
Поени од реакции
48.911
На планина не сум богзнае од кога а и кога сум бил не било ништо посебно,на плажа ми е баш ќеф oнака ме отвара ептен,да се дембелам со пиво и да демнам дојки и кењари...према тоа плажа фала богу :)

Член од
12 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
30
Ма и двете :Лето плажа...вода,сонце,згодни момци,одбојка :vozbud: ..зиме планина..,чист воздух,психичка релаксација :pipi:

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Летно време плажа се разбира. По можност песочна. На некој остов па ако може...најубаво би било. Си лежиш на лежалка, си се сончаш, со цвикерите на очи, пиеш коктелче, и кога ќе ти зажешти, влегуваш во морето или океанот:) Милини! Поубаво нешто амин. :) И планина е добро, иако тоа повеќе за зима ми е, ама за тие што сакаат планинарење или чист воздух, би било одличен избор!:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom