Планина или плажа?

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување

Што повеке сакате?

• Вкупно гласачи
    443
Статус
Затворена за нови мислења.

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Планина,планина секад.
Плажата е премногу комерцијално срање,додека планината сеуште го има вистинскиот дух во неа...затоа ја сакам премногу.
А можеби и оти голем дел од детството го поминав таму,и сеа сакам да се навраќам,али шознам...планината отсекогаш била фајн за мене.
На плажа...едноставно не е тој филинг,иако и таа си има свои убавини.

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
Предности плажа....

1.Топло е ....
2.Има вода, каде можеш да бутнеш...
3.Има песок, можеш да си правиш песочно замоче, и да си играш со кофичките и гребалката.....:pos:
4.Има девојчиња, шетаат по бикини....:helou:

Предности планина....

1.Чист воздух....
2.Тивко и мирно....
3.Подобро е за средување на психата....
4.Далеку помалце гужва од плажа....

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Ќе го поделам месецот на пола. Две недели на планина, две на плажа : )

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Нема бољи фазон од излежавање на плажа со јегер у рука. Може и цура фина до мене.
Планина е глупо, нешо као се прочистуеш на воздух,уживаш у природа, уствари у мојот случај големи се шансите до вечерта температура да кренам, да ме боли глаата и да отерам се у пичку матер.
После некое време у природа почнувам да халуцинирам дека го држам даљинското и барам да се смени сликата пред мене, почнувам да слушам како фрижидерот со своето хрчење ме повикува да го отворам и се загледувам по дрва да видам дали е бојлерот пуштен за да се избањам. Со други зборови, плажа 10-15 дена. Планина, најмногу 2 дена.

Valerija

I'm like an Angel
Член од
23 октомври 2008
Мислења
211
Поени од реакции
5
морам да признаам дека обожавам вода :vozbud:и плажа..сепак поубаво ми е кога е лето..но од друга страна на планина е сепак поздраво и се ,тој чист воздух..и покрај се би одбрала планина! :toe:

Chris D

Rebel
Член од
14 јануари 2009
Мислења
68
Поени од реакции
1
planina definitivno.. chist vozduh.. nema lujge.. ne e mnogu zheshko na leto.. taman ko za mene..

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
ааахх.. и двете може?
Ај ако морам, планина, ама плажа е одма позади. Мааала предност и давам на планината.

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
Плажа, ама со што помалку луѓе, ме нервираат преполни плажи и гужва оти одморот сакам да ми биде вистински одмор.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom