- Член од
- 12 јуни 2008
- Мислења
- 5.227
- Поени од реакции
- 974
Јас сум за да!...сега за сега имам само еден пирс на увото а за понатаму ќе видиме...)![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
истото го мисламјас мислам дека веќе пројде модата на пирсинг ... ако веќе се бушам ке се бушам кај што никој нема пирс во скопјево ... барем знам дека ќе си бидам уникатен .. а не сеа цело Скопје се избушило на јазик и уште се пирсаат .. барем кога се пирсав немаа ситеа тоа време беше пред 3 години ... LOL
И Американ4ињата се заебале зашо Индиците пред нив се пирсалеистото го мислам
пирсингот во америка од кога е изумрен ехееее...сеа нашиве македон4иња се пирсат
ти мораше да го искоментираш мојот постИ Американ4ињата се заебале зашо Индиците пред нив се пирсале
Иначе што мислиш коа ти пред 1 година си се пирсал и тоа сигурно зашто ти било интересно.
Ми ту :helou:Не, никогаш, одвратно ми е
Знам како ти е , ама па кога ќе размислиш дека со самото излегување од дома си изложен на ист процент на опасности како на пр : Да ти падне саксија на глава , гранка од дрво , да те удри гром , да те удри кола итн. , не ми изгледаше пирсањето толку лошо.ја сакаше да си тура на веџа... и отидов.. и типацот ми вика.. може нерв да се погоди ово оно да ти откаже мускул ми нареди 300 ствари.. и си се вратив дома без пирс:kesa: