1500 е со нивни пирс не е 800јас би ти препорачал да не си ставаш пирс воопште. денес бев на доктор и убаво ми објасни како организмот реагира спрема страни тела во случајов пирсовите.
имав на усна и го извадив денес. се надевам нема пак да ми текне да го вратам
а иначе 800 денара во буњаковец со нивен пирс
Тоа кај тебе се појавило, значи пирсот не е фактор огромен поради кој може да дојде до зголемување на белите крвни зрнца.мислам дека за пирсовите, годините немаат некоја важна улога, освен ако ставаш на места кај што ќе се развиваш понатака. сепак се препорачува после 16 години. веруј и јас мн ги сакам пирсовите и имав можеби 4,5 на мене =) но после низа здравствени проблеми ги извадив сите до 1 ..... еден пирс не менува ништо со твојот карактер а може да смени мн со твоето здравје ...
Тогаш не ставај Боље не се заебавај... Ако не ти се даваат пари можеш и сам... Али би ти препорачала да не гледаш пари туку сигурност Сигурно ти е поважно да помине се' како што треба и без проблеми отколку да потрошиш некој денар повеќе...А некој да не знае кај е најевтино за пирсинг ?
Планирам уште 3 пирса да си ставам , ама не ми се трошат многу пари па да си прашам ... :helou:
Имам на брада пирс , и ако треба сам би се дупнал со Канила 16ка , ама никаде нема.Тогаш не ставај Боље не се заебавај... Ако не ти се даваат пари можеш и сам... Али би ти препорачала да не гледаш пари туку сигурност Сигурно ти е поважно да помине се' како што треба и без проблеми отколку да потрошиш некој денар повеќе...
Совет само...
Тоа кај тебе се појавило, значи пирсот не е фактор огромен поради кој може да дојде до зголемување на белите крвни зрнца.
Мислам дека и не е никаков фактор, да дојде до тоа до некој здравствен проблем тогаш би требало да биде до чистотата на пирсот, самата нега на пирсот, самиот организам на човекот.
Кој сака нека стави, воопшто нема да се кае бидејќи кога се става пирс треба стварно да САКАШ да ставиш.
Само прво распрашајсе кај има , бидејќи кај некој треба со закажување (на пр. кај Игор од Буњаковец) .Сите што сакат да видат има на ЈуТјуб многу видеа ако тоа ви помогне со одлуката дали да ставате или не Јас ќе си ставам при првата прилика, кога ќе одам за Скопје
Тоа знам, целата тема ја прочитавСамо прво распрашајсе кај има , бидејќи кај некој треба со закажување (на пр. кај Игор од Буњаковец) .