Пирсинг

Член од
15 март 2006
Мислења
20
Поени од реакции
2
piers oh yeas!!!

Pirs,- DA- po sto pati. Imam jas, ima kerka mi, ima sin mi ,samo uste maz mi za zal nema(zaradi prirodata na profesijata so koja se bavi), inaku i toj mnogu saka da ima pirs. Pozdrav do ,,MALO,, one and only. Eci stavi segde samo moj sovet e da ne stavas okolu i vo usnata praznina, vrseno e ispituvanje na svetsko nivo, vo koe e utvrdeno deka najgolem faktor za sozdavanje rak na usta, usna suplina,grlo, hranoprovod, itn., osven vnesuvanjeto na alkohol i pusenjeto vo isto vreme, e i pirsingot na spomenatite delovi od liceto. Nejkam da bidam kako baba so sovetive, ama mala prevencija ne e na odmet.

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Да! Имам пирс и многу е кул!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Е што е кул, може подетално? Мене ама ич не ми е кул ... гласав за: обетките ми се доволни.

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
јас мислам дека веќе пројде модата на пирсинг ... ако веќе се бушам ке се бушам кај што никој нема пирс во скопјево ... барем знам дека ќе си бидам уникатен .. а не сеа цело Скопје се избушило на јазик и уште се пирсаат .. барем кога се пирсав немаа сите :) а тоа време беше пред 3 години ... LOL

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
113
Да беше отворена темава пред некој месец ќе пишев дека обожавам пирсови и дека ќе ставам на секој дел од моето тело, ама секако нешо излитено ми стана и демоде. Секој втор со пирс на веѓа, на јазик, на нос.. не можам да ги гледам. Сакам пирсови, ама кога ќе видам дека секој втор ги има уффф.. Можеби некогаш би ставила пирс на папок и тоа би било се. Ама можеби..

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.501
Поени од реакции
8.059
Insane напиша:
јас мислам дека веќе пројде модата на пирсинг ... ако веќе се бушам ке се бушам кај што никој нема пирс во скопјево ... барем знам дека ќе си бидам уникатен .. а не сеа цело Скопје се избушило на јазик и уште се пирсаат .. барем кога се пирсав немаа сите :) а тоа време беше пред 3 години ... LOL
ЕЕЕ и јас имаф пред 3 години на јазикот... и ми дојде позив за војска... и да не ризикувам (не баш идеални хигиенски услови ен` шит, реакции на старешините...) го извадив, ми беше многу празно во устата цела недела но преживеав...
Кога се вратив од војска немаф пари... па коа спечалив работата не ми дозволуваше... па коа престанаф да работам пак однемаф пари... и така во круг...
Во последно време сум и за и против.... се двоумам....
Пирсот го ставив на скришно место и ретко го гледам така да не ме фаќа носталгија по тоа време :)

N

Nen@d

Гостин
Пирсинг...можда на место кајшто никој нема...така малце поуникатно.

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Da bi stavil eden pirs na jazik. Samo da dojde praviot moment. :)

osicka

ЅвЕрЧе
Член од
12 декември 2005
Мислења
312
Поени од реакции
4
Mi se dopaga kako stoi na drugite no nesakam da stavan jas ipak "DOVOLNO MI SE SAMO OBETKI"

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Сакам женско со пирс на стомак
закон е !!!!!!!!!

Член од
5 април 2006
Мислења
40
Поени од реакции
0
пирсинг да, ама зависи на кое место.

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
Јас искрено не би направил пирсинг. А за другите кој како сака.

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
da imam i toa dva na vega i na jazik i mn mi e top i mn gi obozavam

Член од
2 април 2006
Мислења