Пирсинг

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Јас сум за да!...сега за сега имам само еден пирс на увото а за понатаму ќе видиме...):)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Ne bi stsvila pirs nikad, ne sum ljubitel na takvi raboti, a i mislam deka nema da mi stoi.

D

Daftie

Гостин
Дали е нормално поради пирсов на јазик да бидам принудена да се откажам од храна? Прв ден ми е, ама МНОГУ пречи!

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Само на веѓа оправдувам и тоа некоја минијатурна, а за на други места сум против.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Си ставив пирс под усна прееска .. :)
Центарски .
Супер е :).

J

JOEY JORDISON

Гостин
јас мислам дека веќе пројде модата на пирсинг ... ако веќе се бушам ке се бушам кај што никој нема пирс во скопјево ... барем знам дека ќе си бидам уникатен .. а не сеа цело Скопје се избушило на јазик и уште се пирсаат .. барем кога се пирсав немаа сите :) а тоа време беше пред 3 години ... LOL
истото го мислам :vozbud:

пирсингот во америка од кога е изумрен ехееее...сеа нашиве македон4иња се пирсат

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
истото го мислам :vozbud:

пирсингот во америка од кога е изумрен ехееее...сеа нашиве македон4иња се пирсат
И Американ4ињата се заебале зашо Индиците пред нив се пирсале :tapp:

Иначе што мислиш коа ти пред 1 година си се пирсал и тоа сигурно зашто ти било интересно.

J

JOEY JORDISON

Гостин
И Американ4ињата се заебале зашо Индиците пред нив се пирсале :tapp:

Иначе што мислиш коа ти пред 1 година си се пирсал и тоа сигурно зашто ти било интересно.
ти мораше да го искоментираш мојот пост :vozbud::vozbud::tapp::tapp:знаев.....

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
едно време размислував да си ставам на веѓа, и ми звучеше кул...т.е. се уште ми звучи кул :)

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
ја сакаше да си тура на веџа... и отидов.. и типацот ми вика.. може нерв да се погоди ово оно да ти откаже мускул ми нареди 300 ствари.. и си се вратив дома без пирс:kesa:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Абе каков пирс таман ми е вака. Пирс е нешто што ич неможам да го поднесам.

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Кратко и јасно.. Мразам Пирс .. :)

Не ме интересира дали је тоа модерно,нешто различно ,нешто интересно..али лично мене ич не ми се свига..

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
ја сакаше да си тура на веџа... и отидов.. и типацот ми вика.. може нерв да се погоди ово оно да ти откаже мускул ми нареди 300 ствари.. и си се вратив дома без пирс:kesa:
Знам како ти е , ама па кога ќе размислиш дека со самото излегување од дома си изложен на ист процент на опасности како на пр : Да ти падне саксија на глава , гранка од дрво , да те удри гром , да те удри кола итн. , не ми изгледаше пирсањето толку лошо.
Впрочем , мн. се мали шансите скоро се минимални ако тоа го обавиш кај професионален пирсер :). Искрено , повеќе ме болеше на уво обетката отколку на брада пирсот.

Kajgana Shop

На врв Bottom