Пирсинг

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
На 15 години ставив пирс на папок, син, флуоросцентен и го носев 6 месеци. После го извадив, ми сметаше и еве сега си имам една црна точка, личи на бенка, како успомен на младост-лудост. :)
Tell me about бемки! :nesvest:

Јас си имам една бемка убава, црна со виолетов сјај, под устата од лево. :pipi: Размислував да ја вадам едно време, ама (освен што е заглавена :icon_lol: ) не ја вадам зошто ме потсеќа на бунтовничките ми денови и на едно убаво лето.

Еден ден може ќе треба да се вработам на озбилно место и може ќе треба да ја извадам, ама има време до тој ден. Дотогаш, ќе си ја чувам и ќе се соочам со фактот дека луѓето мислат дека е бемка, а не пирс. :icon_lol:

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Ееееее, уште си сонувам за еден на веѓа, ама пусто турско по дома, се ми е дозволено освен пирсови и тетоважи, а да е уште поголема маката, мојот мил и драг прв братучед е tatoo мајстор, со него договорот е направен уште поодамна, ама од дома несакаат да слушнат!:nesum: Некој совет...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
Хмм 19 години и уште мака со родителите за такви работи.
Направи што ти душа сака, па после сакат неќат ќе се прилагодат.

Кај мене дома 3 дена беше востание кога им кажав за пирсот на јазик. Сега е се ОК, иако не им се допаѓа тоа воопшто.

Вториот пат кога се пирсав мајка ми само прокоментира: Аман бре синко, мислеф ти поминале будалите.

Член од
4 јули 2008
Мислења
385
Поени од реакции
18
еее ама јас да стаам и да им се пофалам еј ја стаив пирс ќе ме спакува и ќе ме исфрли надвор за 2 минути:) иначе планирам да стаам на јазик за зимски распуст ако идам некаде па дома ќе се кријам зашто само така може да го имам:)

D

Daftie

Гостин
И јас си мислам скришно да ставам на јазик.
Само, една другарка што има вика дека многу поминувала онака со пирсот низ забите и почнале да и се ронат...
Тоа малце ме замисли.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
И јас си мислам скришно да ставам на јазик.
Само, една другарка што има вика дека многу поминувала онака со пирсот низ забите и почнале да и се ронат...
Тоа малце ме замисли.
епа нема многу да поминуваш низ забите..јез да е забавно.
мене така ме фати мајками дека од почеток тоа ти е единствена занимација,неможеш да го тегнеш и да си играш со него и само од заби го лупаш.
јас умирав од стравови дека војна ќе биде кога ме фати мајками така лупајќи ама не беше страшно само ми рече да не дознае татко ми,а за криење многу е лесено јас го носам 5месеци и тогаш да не го слупав од заби пред мајками уште немаше да ме фатат.
стај си ич да не му ја мислиш.

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Можеш и да го тегнеш ако сакаш, мене не ми претставува проблем. А од заби немам навика да го лупам, језиво ми е.

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Хм.. имам 4 пирсинга (јазик веѓа папок и на увото на малиот рскавец) сега едниот го извадив а од дома пред да ги ставам ни прашав ни ништо само кога дојдов дома коментарот на мајка ми беше '' наркоман '' ххе .. после ме праша дали ме боли и толку ми нема ништо кажано само носи си ги :)

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Имав на уво. На тоа уво, една стандардна, за обетка, една над неа, и helix (не му го знаев ни името :icon_lol: ). Немам веќе, со по едно дупче на секое уво сум. Industrial сакам, само малце покасно. И толку од пирсовите за мене во овој живот. Тој на увото не го пријавив добри два месеца, е после у спиење ми го регистрираше мајка ми. Се бунеше она нешто, али ништо значајно. :icon_lol:

Не ги сакам до толку, шо да прам. Лице рецимо не би бушела никогаш. :)

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
сакам пирс на нос:)
ама ќе имам на Св. Никад:pos2::pos2:

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..i ja sakam dani na jazik pirs...son mi e toa...hih..ama pred dva dena..edna drugarka skrsila zab od pirsot..samo nejziniot e pod usnata:toe: i ja se zamisliv mnooogu zaradi toa..am cekam uste edna godina..posle praam so sakam:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom