Пирсинг

Г

Гоццццце

Гостин
Ива де ако сакаш детално да ми кажеш секој дел посебно како оди, значи пирсање , стерилизација, самиот пирс.. за цена прашам.

Член од
8 јули 2008
Мислења
29
Поени од реакции
6
хммм би ставила али сеа зависи каде не да бидам ко пирсинг суштество може на јазик или веѓа

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Порано појше се палев на вакви работи,сега некако не се замарам мн со вакви работи!Ако би одлучувал ДА би ставил само на веѓа!

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Јас имам 2. На јазик и на веѓа. Планирам да стаам и на брада ама ќе видиме понатака за тоа. И сум ептен ЗА пирсови. :pipi:

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Едно големо НЕ!Несакам воопшто такви работи...Попрво би направил уште една тетоважа одколку да си дупнам уво или пак да си ставам пирс...

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Да, ми се свиѓаааа на 100% :vozbud:и јас веќе имам пирсинг

BlaCk FiRe

`Going NoWhere`
Член од
21 март 2008
Мислења
637
Поени од реакции
18
Сакам пир на јазик , ама да идев на одмор у охрид ќе стаев ама јбг:(... наредна прилика :)

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Јас целиот решето сум направен.
Имам 2 пирса на веѓа,еден на нос, еден на јазик, еден на папок сам си го стаив,4 алки на десно уво, и 3 лево.Воедно и се истетовирав на рака некои кинески букви,една белегзија нагоре,костур на градите, позади на грбот ми пиши 100%HeavyMetal со трајбол направени се буквиштата,на нога имам Стрелец,а размислувам за уште некој пирс да ставам забавно ми е сега ама незнам кај се става уште....:))))

NIght_Elf

High Priestess
Член од
15 јуни 2007
Мислења
479
Поени од реакции
13
ne sum razmisluvala za pirs
ama poveke bi sakala tetovaza :D:D
neso pirs ne me vlece :)

Г

Гоццццце

Гостин
Јас целиот решето сум направен.
Имам 2 пирса на веѓа,еден на нос, еден на јазик, еден на папок сам си го стаив,4 алки на десно уво, и 3 лево.Воедно и се истетовирав на рака некои кинески букви,една белегзија нагоре,костур на градите, позади на грбот ми пиши 100%HeavyMetal со трајбол направени се буквиштата,на нога имам Стрелец,а размислувам за уште некој пирс да ставам забавно ми е сега ама незнам кај се става уште....:))))
Слики од се сакам. :)

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
За девојките нормално е да имаат обетки.Со пирсинг не ми се допаѓаат.А за машки, ни едното ни другото.Никогаш не би си ставил пирсинг.

Kajgana Shop

На врв Bottom