Не се летајте јас мислам дека тешкото тек треба да дојде...
Ова е за да ве заќутат
Дотичната за претседател на младината тоооо је говор цурооооЈа пошо сум лузер, се разболев и не бев денес да ја правам матурата, али како што ми пренесоа другарките не било уопште тешко. Гледам тука некој збори дека ќе не заебеле и ќе ни даделе потешки тестови... можеби малку потешки од пробнава, али секако не доволно тешки за да испопаѓаат сите. Па прво на никој не му се исплати да испопаѓаме, тек тогаш ќе почнат да штрајкуваат и ученици, а богами и нивните родители:nesum: Знааачи, прво нека престанат да држат предавања сите што завршија лани и пред минатата година пошто и тие штрајкуваа против матурата и немаат право на глас, а сите што оваа година ќе полагаат, вклучувајќи ме и мене, нек ни е со среќа, башка прва генерација сме, сто посто ќе ни попуштаат и ќе намалат стандарди:helou: И да, ова беше за да не заќутат просто кажано, убаво кажано беше да ни покажат дека не е ништо страшно матурата и дека не е толку тешка колку што не плашеа професорите.
Не е добро да се генерализира...од кај знаеш дека јас сум штрајкувал против?Ја пошо сум лузер, се разболев и не бев денес да ја правам матурата, али како што ми пренесоа другарките не било уопште тешко. Гледам тука некој збори дека ќе не заебеле и ќе ни даделе потешки тестови... можеби малку потешки од пробнава, али секако не доволно тешки за да испопаѓаат сите. Па прво на никој не му се исплати да испопаѓаме, тек тогаш ќе почнат да штрајкуваат и ученици, а богами и нивните родители:nesum: Знааачи, прво нека престанат да држат предавања сите што завршија лани и пред минатата година пошто и тие штрајкуваа против матурата и немаат право на глас, а сите што оваа година ќе полагаат, вклучувајќи ме и мене, нек ни е со среќа, башка прва генерација сме, сто посто ќе ни попуштаат и ќе намалат стандарди:helou: И да, ова беше за да не заќутат просто кажано, убаво кажано беше да ни покажат дека не е ништо страшно матурата и дека не е толку тешка колку што не плашеа професорите.