Пиволенд 2010 @ Тврдина Кале - 15-19.09.2010

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Игротека за возрасни кој бил лани, знае, кој не бил ништо не пропуштил. Се игра шах, табла, нешто со карти. Со оглед на тоа дека има ептен малку фотографии од тој стеџ можете да замислите колку е забавно таму.
Ајдеее глупости. Кој поднапиен ќе ти игра шах, табла или нешто со карти, освен ако не е покер. Тапаници... Нот визитинг, порфаворе. ;)

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
Ајдеее глупости. Кој поднапиен ќе ти игра шах, табла или нешто со карти, освен ако не е покер. Тапаници... Нот визитинг, порфаворе. ;)
Мооооре море кој поднапиен ќе играл шах
шо ви пречи бе вас сеа пак стејџот Игротека за возрасни некој си сака да дојде до кале да испие едно две пива две табли и готово...
патем: никој на сила не те тера да одеш таму

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Мооооре море кој поднапиен ќе играл шах
шо ви пречи бе вас сеа пак стејџот Игротека за возрасни некој си сака да дојде до кале да испие едно две пива две табли и готово...
патем: никој на сила не те тера да одеш таму
Фала што ме персираш :P~ Шах можеш да играш во жена парк, а за такви „табли“ ако се збори... тогаш пеким. ;)

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
Игротека за возрасни кој бил лани, знае, кој не бил ништо не пропуштил. Се игра шах, табла, нешто со карти. Со оглед на тоа дека има ептен малку фотографии од тој стеџ можете да замислите колку е забавно таму.

Соопштенијата од Металхамер се избришани.
Е зашто тогаш за возрасни ;( на пр. 15 години сум и нема да ме примат? Очигледно да ;( А на соблекување да не се игра шах па за возрасни.... ?

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Е зашто тогаш за возрасни ;( на пр. 15 години сум и нема да ме примат? Очигледно да ;( А на соблекување да не се игра шах па за возрасни.... ?
Де бе па ти, пишале „За возрасни“ само за да не пишат „За баби и дедовци“

krstenik

first things first
Член од
24 август 2009
Мислења
525
Поени од реакции
21
Mожеби го рачунаат како коцкање, а не како стриптиз. :/
Ама ќе те пуштат да играш како и да е, сигуно нема лична карта да ти бараат.

vlatko_95

Чоек
Член од
26 септември 2008
Мислења
260
Поени од реакции
66
Де бе па ти, пишале „За возрасни“ само за да не пишат „За баби и дедовци“
Mожеби го рачунаат како коцкање, а не како стриптиз. :/
Ама ќе те пуштат да играш како и да е, сигуно нема лична карта да ти бараат.
Уфф јеееееее фала ви :)

T

theTinule

Гостин
Мапава=мапиште!
Неможам да се снајдам.
Туку, Лашко светло за мене и местенце кај што ќе си прилегнам :)
Знам и HideOut и Новиот Почеток од нашиве ќе имаат настапи.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Ej, не е толку лошо. Кога е тиња на еден стејџ на друг е Ок, и така ќе се шета од стејџ на стејџ. Ми се допаѓа што Вивид ќе ги чујам а богами и видам после дооооооолго време. Денс стејџот ќе биде ОК четврток и недела. Патем за овие среда и петок што ќе пуштаат прв пат слушам, ми мириса на досаден хаус.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Може некој да каже кој диџеј што музика ќе пушта на денс стејџ пошто првпат слушам за сите нив, освен за Game Over.

Kajgana Shop

На врв Bottom