- Член од
- 16 ноември 2007
- Мислења
- 3.641
- Поени од реакции
- 3.266
Битолски бенд, од неодамна во нов состав.Nebo666?
Битолски бенд, од неодамна во нов состав.Nebo666?
Ајдеее глупости. Кој поднапиен ќе ти игра шах, табла или нешто со карти, освен ако не е покер. Тапаници... Нот визитинг, порфаворе.Игротека за возрасни кој бил лани, знае, кој не бил ништо не пропуштил. Се игра шах, табла, нешто со карти. Со оглед на тоа дека има ептен малку фотографии од тој стеџ можете да замислите колку е забавно таму.
Мооооре море кој поднапиен ќе играл шахАјдеее глупости. Кој поднапиен ќе ти игра шах, табла или нешто со карти, освен ако не е покер. Тапаници... Нот визитинг, порфаворе.
Фала што ме персираш ~ Шах можеш да играш во жена парк, а за такви „табли“ ако се збори... тогаш пеким.Мооооре море кој поднапиен ќе играл шах
шо ви пречи бе вас сеа пак стејџот Игротека за возрасни некој си сака да дојде до кале да испие едно две пива две табли и готово...
патем: никој на сила не те тера да одеш таму
Е зашто тогаш за возрасни ;( на пр. 15 години сум и нема да ме примат? Очигледно да ;( А на соблекување да не се игра шах па за возрасни.... ?Игротека за возрасни кој бил лани, знае, кој не бил ништо не пропуштил. Се игра шах, табла, нешто со карти. Со оглед на тоа дека има ептен малку фотографии од тој стеџ можете да замислите колку е забавно таму.
Соопштенијата од Металхамер се избришани.
Де бе па ти, пишале „За возрасни“ само за да не пишат „За баби и дедовци“Е зашто тогаш за возрасни ;( на пр. 15 години сум и нема да ме примат? Очигледно да ;( А на соблекување да не се игра шах па за возрасни.... ?
Mожеби го рачунаат како коцкање, а не како стриптиз. :/Е зашто тогаш за возрасни ;( на пр. 15 години сум и нема да ме примат? Очигледно да ;( А на соблекување да не се игра шах па за возрасни.... ?
Де бе па ти, пишале „За возрасни“ само за да не пишат „За баби и дедовци“
Уфф јеееееее фала виMожеби го рачунаат како коцкање, а не како стриптиз. :/
Ама ќе те пуштат да играш како и да е, сигуно нема лична карта да ти бараат.