-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Еве и ја идам од 5-5:30 сум таму!Епа кој и да иде денес...се гледаме таму!
Кој иде друг од кајганава, нека крене 2 прста
Еве и ја идам од 5-5:30 сум таму!Епа кој и да иде денес...се гледаме таму!
Иначе скарата беше за мерак, кснав 3 хамбургери, вкусно е ептен.Лашко - 50 ден за 0.33
Скопско - 50 за 0.4 (не е пола литар )
Корона - 150 за 0.33
Другите нешто не ги исконзумиравме,беше сепак само прв ден и требаше да се вози после
Темната страна,искршени (неквалитетни) клупи,скапи кикирики,малце превише дерење на микрофон и неинтересен водител (не-у-фазон влезен)
Светлата (бајаги поголема),весели старци,пристојни цени,подароци со короната,супер друштво(иако ова е индивидуално),ваљда добра скара (Корун?) и Трифун со Корона.
Како и 3D,дечките се зверови
Мраз у пиво?Иначе скарата беше за мерак, кснав 3 хамбургери, вкусно е ептен.
Шарска плескавица = 120 ден.
Нормална плескавица = 80 ден.
Пилешки стек = 120
Има и риби, пици, сувомеснати производи.... али не земав, незнам цени
Кај што беше ладно у пм, дуваше ветер ептен, па и пивото грч. Место мраз треба да стават жарчиња у чашата.
Не бе, али мраз беше пивото, времето ладно, комбинација минусМраз у пиво?
Утре ваљда ќе отидам...денес испаднаа проблеми со превозното средство, ама затоа сега има плус 2 коња
Од волонтерКИте, таа што собира пари за Црвен Крст би ја ова, како беше чинот... Ми се насмевна под мустаќ (под мојот де), али утре ќе довршиме тоа, сеа немав сито, морав иљадарка да и дадам за Црвен КрстЛЕЛЕ СТУДОВИИИИИ
Киднав после овие што свиреа келтска музика. Не можев да издржам.
Инаку ди-џеите почнаа во 9 вечерва па треба да траат до 1. Дали ќе биде исто и наредните денови или ќе има поместување, не сум сигурен, иако од волонтери дознав дека ќе траат сетовите до 4 сабајле, само со времевоо.... се сомневам.
Локација: одлична.
Сите оние што мрчеа ќе има албанци па конфликти... се заебале, имаше малку роми и малку албанци, повеќето беа џандари на должност. Имаше доволен број џандари, болничари, пожарникари, редари, волонтери (ах некои волонтерки :hump
Пива: мнооогу, ама бидејќи бев без ебан денар во џеб, не пиев ништо, а и онака беше премногу ладно, а јас оскудно облечен.
Музика: Мошне добро, малку ми е жал што не можев да останам на КУР и Wickeda, ама немав превоз за враќање. Одличен впечаток ми оставија 3D, SMUT, Канго... зет да ти бидам за третата ќерка си се испофали човекот, ЅВЕР е. Копиле господово, исто како и Исус
Утре одам со цела екипа најверојатно, и со повеќе облека на мене и со повеќе пари во новчаник, па се надевам ќе биде подобро.
Водителот владее бај д веј, кумановец ама од неквалитетните. Голема работа ако свирел Нирвана во 6то одд. коа сеа е тиња човек.