-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Па сите ќе идат од форумов бре. (ако не сите, 90% ќе идат )Суупер, би сакал да одам... ако се договарате за идење тука од форумот пишете...
Па сите ќе идат од форумов бре. (ако не сите, 90% ќе идат )Суупер, би сакал да одам... ако се договарате за идење тука од форумот пишете...
објасни дека за инфирцирани прајш муабет дан прочитат некој полицаец па да те соберат алфиИдам обавезно, па ондах на печурките. :wink:
Koi 40-50 bre? Pa toa e ogan.3 bona davam prekusilaНашите пива ќе бидат сигурно поефтини али увезуваните (осовено некој видови) ќе зафатат цена и по 150 денари. Али збориме за класа пива увезени од белгија од beershop-от во Скопје. Како и да е ... скопско нека буде 40-50 ќе се отруеме :pos2:
ме сакааашш?Па да се надеваме дека ќе биде поефтино.
Во секој случај во четврток ќе се знае точно
Епа брат Скопје е ова. И ја може за мало мизерно винце у кафич не би дал 140 ама има луѓе даваат. А и на крај на краева врска неам какви ќе бидат цените тоа е само моја предпоставка. Може и да бидат 30 ))Koi 40-50 bre? Pa toa e ogan.3 bona davam prekusila
A sho ima vrska deka e Skopje.50 denari tebe na nabavana cena ti lichi?Епа брат Скопје е ова. И ја може за мало мизерно винце у кафич не би дал 140 ама има луѓе даваат. А и на крај на краева врска неам какви ќе бидат цените тоа е само моја предпоставка. Може и да бидат 30 ))
Tocheno e od 0,33 do 0,4.Zavisi koja pivara.I plus pola chasha pena e :SАбе па точено пиво 0,5 за 50 и не е скапо баш