Перо Антиќ со кукавичка изјава дека доаѓа од „ФИРОМ“

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Па Олимпијакос му дава 600.000 евра годишно не му дава Македонија.
Сите тука би кажале за тие пари годишно во таков тим фиром али ајде лесно е да се критикува,можда можел да изигра потактички али јбг во моментот така кажал.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Антиќ сега има две опции:
1. Да излезе и да каже дека морал да каже ФИРОМ поради организацијата.
2. Доколку било можно(му текнало или не му текнало) да го изостави тоа ФИРОМ да се извини.

Во секој случај, сите потписи на документи каде што сме ФИРОМ, настани каде што настапуваме под името ФИРОМ, не се помалце „предаванички“ од изјавата на Перо.
Утре пред финалето да каже дека е од МАКЕДОНИЈА!

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Член од
14 март 2010
Мислења
16.966
Поени од реакции
16.335
Изјава на Антиќ за Спорт Клуб: Ако не успеав да донесам медал од Европското првенство за Македонија, се надевам дека во недела ќе го сторам тоа.
На македонски изјавено :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Неможам бе да ги разберам,секој ден се повеќе и повеќе се разочарувам ,зар немаш бе пари да ти се серем у тоа кељаицата?? Како може против своите како може?? На Еуро баскетот пена му фати устата од Излези момче а сега Фиром?? Незнам што ќе се праи со ваквите, прво и најосновно мора да му се земе пензијата што ќе ја зима од државава пошто нели добија за 4-тото место.. тоа медалот за заслуги исто, за репрезентација мора да му се забрани да игра и да не биде више никогаш повикан.. Ова се најосновните работи што мора моментално да му се направат.. За пооштри мерки( за кој сум за) нека решат властите бидејќи вака да ни ја брука некој земјата треба стварно да се стрела.Разочаран разочаран разочаран...

D

dagau

Гостин
Глеј одеднаш изникнати професионалци на форумов. Се глеа дека вие не знаете што е прав професионализам во било која сфера! Ало, што ако во организациите членуваме како ФИРОМ, зарем значи тоа дека треба и самите да се нарекуваме ФИРОМЈАНИ. Ајде го разбирам човеков што игра со стегач од Ц. Звезда, ама не и вас.

Гледам повеќето го споменувате како некој си херој од европското. Го заболе него за државава, токму на тоа европско се продаде најдобро од сите наши играчи (иако беше далеку од најкорисен играч и трошеше топки колку сите други заедно) и стигна до плата од 750к годишно. Затоа играше така, за сега да го прчи и продава газот. А не за мене, за вас или за Македонија. Како што спомна некој претходно, ова да му се случеше на Величе, Филип Лазаров и слични на нив сите ќе ги ругавте. Но Фиромјанинов го дигнавте толку високо на терасата, што сега мора лицемерно да го браните...

Член од
11 јуни 2011
Мислења
249
Поени од реакции
166
абе рекол,рекол па шо ,така му рекле да кажи па за тие пари шо ги зема јас цела македонија че ја продааам и к не ме боли

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
абе рекол,рекол па шо ,така му рекле да кажи па за тие пари шо ги зема јас цела македонија че ја продааам и к не ме боли
...

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Од такви како тебе газот што го продаваат за пари ни дојде до овде државата...

Член од
13 април 2012
Мислења
269
Поени од реакции
292
Значи или ќе бидеш патриот или професионален спотрист..трето нема!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Цел свет не вика ФИРОМ и никој ништо не направи за тоа да се смени-сега Антиќ кој игра во Грчки клуб кој што игра во Евро Лига каде што Антиќ е заведен како играч од ФИРОМ кажал тоа што му рекле и одма сите се спремни на клада да го палат.
Сите што го пцуете сега пак стапалате ќе му ги бакнувате во Август (примерот со Кире Лазаров-Кире шиткач ! неколку месеци подоцна : Среќен роденден легенда наша...)

Член од
4 февруари 2012
Мислења
66
Поени од реакции
36
Можеше да преќути и ништо да не каже, само името, презимето и број на дрес али...друг план имал антиЌ

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
од каде земаш право нас да не продаваш?
ти можеш дома сите да си ги продадеш,а на нас другите можеш за к.р да ни се фатеш!!!
--- надополнето: 12 мај 2012 во 18:16 ---
од каде земаш право нас да не продаваш?
ти можеш дома сите да си ги продадеш,а на нас другите можеш за к.р да ни се фатеш!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom