Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Утре пред финалето да каже дека е од МАКЕДОНИЈА!Антиќ сега има две опции:
1. Да излезе и да каже дека морал да каже ФИРОМ поради организацијата.
2. Доколку било можно(му текнало или не му текнало) да го изостави тоа ФИРОМ да се извини.
Во секој случај, сите потписи на документи каде што сме ФИРОМ, настани каде што настапуваме под името ФИРОМ, не се помалце „предаванички“ од изјавата на Перо.

...абе рекол,рекол па шо ,така му рекле да кажи па за тие пари шо ги зема јас цела македонија че ја продааам и к не ме боли
абе рекол,рекол па шо ,така му рекле да кажи па за тие пари шо ги зема јас цела македонија че ја продааам и к не ме боли
од каде земаш право нас да не продаваш?абе рекол,рекол па шо ,така му рекле да кажи па за тие пари шо ги зема јас цела македонија че ја продааам и к не ме боли
од каде земаш право нас да не продаваш?абе рекол,рекол па шо ,така му рекле да кажи па за тие пари шо ги зема јас цела македонија че ја продааам и к не ме боли
Така е нека дојде тука во мк да игра во мизерни услови, он будала во странство отишолимето го предал
![]()