Паштети

Омилената

• Вкупно гласачи
    69
  • Гласањето е завршено на .

WalterWhiteTheMethKnight

Генијалец
Член од
19 мај 2010
Мислења
407
Поени од реакции
292
Порано јадев карнекс а сеа само Аргета ја поштовам други никакви не јадам гадни ми се само Аргета е убава!

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Јадам паштети,иако во последно време слабо ,и тоа само Аргета,другите се :pov:

Член од
26 август 2010
Мислења
23
Поени од реакции
1
pastete jadem samo ako se so goedo na slika, svinja ne

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Одамна неам пробано, а како ми изгледа нема ни да пробам. Мн ми се гадни. :pov:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
3 години ако не и 4 не сум ставила паштета у уста....ептен ми е грозна не го јадам тоа чудо јас.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Да јадам, ама поретко. Пред некое време пробав паштета, незнам како се викаше, пилешка со домати. Не беше лоша, ми се бендиса.

М

Мартин`

Гостин
Само од оние црвените чајна паштета од некоја фирма од Балканот беа ако не се лажам Србија или Хрватска, порано јадев аргета али некако не ми се свиѓаат иако се доста поскапи од другите.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
пре би месни нарезак отколку паштета- поготово не за овие кои ни’ ги нудат

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Немам јадено од пред нова година чудно, ги намалувам.А порано и како дете многу често, па ко за чудо крвта и здравјето ми се ок, да не се заречам :D

- Последно време јадам од МИК - рибина и од кокошка (изгледа рецептот за Аргета излета од Дрога, после една словенечка и српска фирма сега и паштетата на МИК од кокошка е многу слична во вкусот со Аргета)
Само не ми се свиѓат целосно се за нигде со маркетингот.На големите паштети од 100 грама го ископирале дизајнот од Аргета, а на возилата уште им е таа рекламата со Брзата птица :facepalm:
- Аргета од туна, од лосос и нормално првата од кокошка
- Чајна - Подравка
- Миспол (Полски) мисиркина + вкус на пиперка или така нешто луто
- Тие АБЦ се добри (и ефтини), некоја скопска фирма е производител, во Жито маркети најчесто ги имаше

Само од оние црвените чајна паштета од некоја фирма од Балканот беа ако не се лажам Србија или Хрватска, порано јадев аргета али некако не ми се свиѓаат иако се доста поскапи од другите.
Чајна од Подравка (y)

Аргета е највкусна за мене, ама па сеа 40 денари да давам редовно за паштета, немам намера:wink:. Така да, има една српска Пивка пилешка паштета таа е убава.
И ајде една кулинарска тајна од мене, иако ќе се смеете и гадите.
Пробајте паштета намачкана на леб нормално и после тоа една лажичка мед. Ептен јако...:back:
Исто и Пивка е словенечка како Аргета.

Ste probale Kekec i ABC (crveni i zeleni baska Makedonski)?
najubava amabalaza imaat podravka ama ne mi se dopaga bojata na pastetata
Да.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Само оваа од Аргета другите не ми се убави.
Argeta_junior.jpg

Член од
1 април 2012
Мислења
212
Поени од реакции
549
Од паштетите јадам само 3. Зависи кога, каква ми се јаде.
Карнекс, Аргета и пилешка од Мик.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Карнекс. Ама ретко јадам. Паштети ми се јадење за на одмор, наjслатки ми се тогаш. :icon_lol:

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Паштети јок .. премногу масти , немат хранлива вредност , кој знае шо има во нив ( плус конзервански и сл срање ) .. no thanks.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Немам јадено од пред нова година чудно, ги намалувам.А порано и како дете многу често, па ко за чудо крвта и здравјето ми се ок, да не се заречам :D

- Последно време јадам од МИК - рибина и од кокошка (изгледа рецептот за Аргета излета од Дрога, после една словенечка и српска фирма сега и паштетата на МИК од кокошка е многу слична во вкусот со Аргета)
Само не ми се свиѓат целосно се за нигде со маркетингот.На големите паштети од 100 грама го ископирале дизајнот од Аргета, а на возилата уште им е таа рекламата со Брзата птица :facepalm:
Добро го ископирале вкусот, ама не морале и амбалажата.А не морале и името да го сменат во слично - (А)Мика (n)
A-Mika.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom