WalterWhiteTheMethKnight
Генијалец
- Член од
- 19 мај 2010
- Мислења
- 407
- Поени од реакции
- 292
Порано јадев карнекс а сеа само Аргета ја поштовам други никакви не јадам гадни ми се само Аргета е убава!
Чајна од ПодравкаСамо од оние црвените чајна паштета од некоја фирма од Балканот беа ако не се лажам Србија или Хрватска, порано јадев аргета али некако не ми се свиѓаат иако се доста поскапи од другите.
Исто и Пивка е словенечка како Аргета.Аргета е највкусна за мене, ама па сеа 40 денари да давам редовно за паштета, немам намера:wink:. Така да, има една српска Пивка пилешка паштета таа е убава.
И ајде една кулинарска тајна од мене, иако ќе се смеете и гадите.
Пробајте паштета намачкана на леб нормално и после тоа една лажичка мед. Ептен јако...:back:
Да.Ste probale Kekec i ABC (crveni i zeleni baska Makedonski)?
najubava amabalaza imaat podravka ama ne mi se dopaga bojata na pastetata
Добро го ископирале вкусот, ама не морале и амбалажата.А не морале и името да го сменат во слично - (А)МикаНемам јадено од пред нова година чудно, ги намалувам.А порано и како дете многу често, па ко за чудо крвта и здравјето ми се ок, да не се заречам
- Последно време јадам од МИК - рибина и од кокошка (изгледа рецептот за Аргета излета од Дрога, после една словенечка и српска фирма сега и паштетата на МИК од кокошка е многу слична во вкусот со Аргета)
Само не ми се свиѓат целосно се за нигде со маркетингот.На големите паштети од 100 грама го ископирале дизајнот од Аргета, а на возилата уште им е таа рекламата со Брзата птица