Партнерот ми е од село, што да правам?

Каде живеете?

• Град

Гласови: 322 78,5%
  • Село

Гласови: 88 21,5%

• Вкупно гласачи
    410
Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Плукај го место да го лапаш.
Тепај го место да имаш секс со него.
Давај му да го јаде она што останува од тебе одкоа ќе се најадеш.
Едноставно третирај го ко стока и не му давај да искача од дома.

Сељачиште.

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Луѓееее ми се бендисува едно моме многу али од село е ... Инаку типкава е паметна,убава,фина..Се запознавме преку сестрами и нејзиниот братучед. Коа се запознавме се гледаше дека и оставив добар впечаток.. али мене ми е тоа шо е од село!! Ке ми се смеат бе . шо да правам!?
финтата е тоа шо секогаш викам. Никогаш нема да фанам девојка од село
Ах, како што гледам момчево не е литературно образовано.
Бендисува- Допаѓа ..Моме- Девојче..али-ама...типкава-девојкава....сестрами- сестра ми,...шо-што,..фанам-фатам. И после викај за девојката била сељак.! Иако некои зборови ги употребуваме и ние во нашиот ‘‘современ‘‘ речник, а некои зборови се дијалекти, сепак ти тука пишуваш дека ти си градско дете, супер образовано, никој не ти е рамен. А гледаш, културата каде ти е?
Фактички, ова што го направил дечково, момчево, е еден вид на омаловажување...
И што дека е од село? Сигурно културата и е на поголемо ниво од твоето. И самиот си искажа дека е културна, фина, љубезна. Зарем некој ако е од село, значи е на понизок ранг од нас? Значи дека е помалку човек од нас? Епа не срце, сите сме луѓе од крв и месо. Сите сме создадени од исти материи. И никој не заслужува да биде нарекуван ‘‘помалку човек‘‘ само затоа што не живее во град. Колку е апсурдно.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Sum bil vo mnogu mesta, no ovde vie navistina me zacudivte so nekoi komentari kako nie od gradovi sme "nad" tie sto se od sela, OVA SE SLUCUVA SAMO KAJ NAS i zatoa sme tuka kaj sto sme so absurdni mislenja, omalovazuvanja, so eden zbor SAMOBENDISUVANI fraeri od gradovi :kesa:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Што да правиш ако партнерот или партнерката ти е од село?
Пасошот в џеб и трк за Германија по половен трактор, ќе ти се најде за мираз :pos::pos::pos::pos::pos:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Зар има уште села ..она вистински села , треба да се направи разлика од предградија до населено место-населба до село па до рурално село па итн ...:vozbud:

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
ако ти е партнерот од село блазеси ти-имаш субвенции за земање,ќе биде човек од тебе !

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.113
Ако на сељаците им светеа очите, ЦЕЕЕЛА Македонија ќе беше ко Лас Вегас.

Член од
29 јануари 2010
Мислења
245
Поени од реакции
12
„што да правам“
Оди на психијатар. ИТНО!

F

FilipMacedon

Гостин
Самите ке си процените што да правите,ако e "селанец/ка во мозок" бегај што можеш подалеку,ке те изгори,додека ако е "селанец/ка во опинци" ,напротив тие луѓе се фини без разлика од која околина доаѓаат...

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Луѓееее ми се бендисува едно моме многу али од село е ... Инаку типкава е паметна,убава,фина..Се запознавме преку сестрами и нејзиниот братучед. Коа се запознавме се гледаше дека и оставив добар впечаток.. али мене ми е тоа шо е од село!! Ке ми се смеат бе . шо да правам!?
финтата е тоа шо секогаш викам. Никогаш нема да фанам девојка од село
A што да не типот од Лондон е? Да не студира на Оксфорд случајно ? Или пак е принц на Англија па ако излегува со девојка од село ќе го вртат лоши гласини ? Хаха па во Македонија сме барем овде не треба да биде ништо чудно или омаложувачки за да имаш девојка од Село...инаку ќе ти се смеат, кој тоа? Ако девојката е толку префинета како што вели тогаш луѓето ќе треба да ти љубоморат, а не да да ти се смеат. Како и да е не треба да ги оценуваш луѓето по тоа каде живеат без разлика во град или село. И ако велиш дека никогаш нема да си во врска со девојка од село, тогаш знај на крај ќе се земаш со некоја од село. :wink:

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
И јас сум од село и баш ми е гајле. Да не сметам на граѓаните од кајганаленд!? Факинг ритардед пип`л. :tapp:

Пс. Ако играш фарма на фејсбук и ти потајно сакаш да бидеш селанец!

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207

Kajgana Shop

На врв Bottom