- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 3.088
- Поени од реакции
- 4.461
Вмро 54
Сдсм 45
Дуи 11
Алијанса 7
Дпа 1
Левица 2
Сдсм 45
Дуи 11
Алијанса 7
Дпа 1
Левица 2
Секогаш кога ќе налетам на вакво релативизирање се потсетувам на онаа стара теза.Па коронава многу сметки помати. Без нејзе мислам дека ДПНЕ би тепале, а вака не знам баш. Повеќе оди накај ниска излезност што значи купените гласови на СДС повеќе ќе вредат. Ќе биде тесно, но во секој случај многу подобро ќе помине сдс отколку во нормални услови.
Ми се допаѓа завршниов пост. Силен, посебен и искрен апел за свест до народот. Уште една успешно завршена кампања. Честитки, многу енергија вложивте и како и секогаш бевте на браникот на татковината.Реално, за ваков народ, подобар репрезент од Заев, нема. Штета што Амди Бајрам не собра доволно потписи за претседателски избори, инаку тоа би било перфектна констелација на политичкава сцена: Заев премиер, Обиџуку заменик премиер, Амди Бајрам претседател.
Инаку, овој десно на сликава е принцот на Македонија и Црна Гора. Овој лево малиот го знаете: ви смени име, Устав, историја, ја спроведе Тиранската платформа која беше во главите на вмровците, воведе двојазичност, ги амнестира тие што требаше да си лежат, го претвори СЈО во алатка на СДСМ за рекетирање и уценување на политички противници и неистомисленици, некрофилски си поигра со судбините на убиените деца, ги пушти на слобода шиптaрите од Монструм откако претходно лажеше народ дека не се тоа убијците и дека има бомби за тоа (на крај испадна дека за субвенции биле бомбите), го пушти на слобода убиецот на Мартин Нешковски, лажеше и за Никола Младенов, и милион други работи. Со кратки зборови, направи магариња од цел народ.
Така да, за овој народ нема подобра и позаслужена опција од Заев. Заокружете број 3.
![]()
Ти си мојот херој, чесен збор.Ми се допаѓа завршниов пост. Силен, посебен и искрен апел за свест до народот. Уште една успешно завршена кампања. Честитки, многу енергија вложивте и како и секогаш бевте на браникот на татковината.
Не се секирај ако не е ДПМНЕ ,знаеме друг кој може да им даде , после се што даде па за еден премиер јако маде.Јас имам само една единствена желба во врска со исходот на изборите. Сакам да победи ДПМНЕ и потоа да направи влада во коалиција со ДУИ која ќе ги уценува да стават Албанец за премиер.
Има да се смеам 6 месеци потоа.
гневот и револтот е разбирлив, само што истиот треба да го насочиш кон виновникот, а тоа никако не е народот Македонците!Реално, за ваков народ, подобар репрезент од Заев, нема. Штета што Амди Бајрам не собра доволно потписи за претседателски избори, инаку тоа би било перфектна констелација на политичкава сцена: Заев премиер, Обиџуку заменик премиер, Амди Бајрам претседател.
Инаку, овој десно на сликава е принцот на Македонија и Црна Гора. Овој лево малиот, го знаете: ви смени име, Устав, историја, ја спроведе Тиранската платформа која беше во главите на вмровците, воведе двојазичност, ги амнестира тие што требаше да си лежат, го претвори СЈО во алатка на СДСМ за рекетирање и уценување на политички противници и неистомисленици, некрофилски си поигра со судбините на убиените деца, ги пушти на слобода шиптaрите од Монструм откако претходно лажеше народ дека не се тоа убијците и дека има бомби за тоа (на крај испадна дека за субвенции биле бомбите), го пушти на слобода убиецот на Мартин Нешковски, лажеше и за Никола Младенов, и милион други работи. Со кратки зборови, направи магариња од цел народ.
Така да, за овој народ нема подобра и позаслужена опција од Заев. Заокружете број 3.
![]()
Ама јас не сакам Заев да биде премиер, сакам да ги изгуби изборите. Јас сакам ДПМНЕ да победи и да мора да постават Албанец за премиер. Овие ботовите штапски по форумот има да ги шутирам до 2091 година.Не се секирај ако не е ДПМНЕ ,знаеме друг кој може да им даде , после се што даде па за еден премиер јако маде.
Немало никаква кампања, туку само беа констатирани факти кои беа направени пред очите на сите. Тоа што измеќарчињата на Заев не сакаат да ги видат, тоа е веќе друга работа.Ми се допаѓа завршниов пост. Силен, посебен и искрен апел за свест до народот. Уште една успешно завршена кампања. Честитки, многу енергија вложивте и како и секогаш бевте на браникот на татковината.