M
Macedon1um
Гостин
Љупче Златев и очекувања во иста реченица не одат заедно
... a oд друга страна бардови како Ризаов, Ордановски, Блажевска што ги чита и аудиториум со повеќе од осмо одделение, на која успешно и прават привид дека е интелигента публика ако ја разбира нивната хаце комуњарска пропаганда замотана во зборови од по 9 букви...како на пример Миленко, Јанко и оваа за Бранко што е
не ти ја сфаќам тебе улогата на форумовСите тие се сега левичари и работат за Левица.
Напишав ептен долг пост, само што сакав да го пратам, ме праша нешто син ми, му одговорив, и после си помислив што кур, збришав све.Муабети на страна гледам вести у моментов на ТВ, викаат никој не се пријавил повторно за рушење на дивата градба во Мавровка. Од тука се гледа кој на кого е заложник во сопствената држава, и тоа дивата градба ( охрид, матка, шапка итн) е само какпа во морето од глупостите на нашите браќа планинари во северџанистан. Ни ебаа матер на секое поле, цвета криминал, не плаќаат никакви давачки према државата (па после протестираат за истите), идат на работа државно зимаат плата ради тоа што клатат врата, затуцани се и немаат никаков интелектуален капацитет и така натака. Е тоа е главната причина зашто никогаш нема да ја биде оваа држава, еве @puno нека негира ако не сум во право.
штетаНапишав ептен долг пост, само што сакав да го пратам, ме праша нешто син ми, му одговорив, и после си помислив што кур, збришав све.
Така да само ти посакувам добра ноќ.
Не е вистински човек туку тест бот на Интегране ти ја сфаќам тебе улогата на форумов
не сум на чисто дали си тука да пропагираш за или против Левица
Сите тие новинари, медиумски лица и експерти се страшно неподготвени за дебата со кој било каде што нема однапред поставени граници за што и како смее да се дискутира и ако противникот не им е до гуша заглавен морално и кривично.Го гледам сега Љупче Златев на Само Вистина и сум разочаран од него, очекував дека е добро поткован оратор ама ми се чини дека сум го преценил. А баш Љупче нешто солеше памет како Апасиев требал да се понаша. Често се губи, меша теми и делува како "сакам кажам - не знам речам". Можеби па и јас си направив некое високо мислење за него од никаде и сега прв пат кога го гледам во дебата.
ПС Некако многу е дефанзивен кога се спомнува ДПМНЕ.
Потомството може да им се лути само за тоа што останале во државата.Тие шо ќе гласате за сдс и вмро на следните избори сте предавници на Република Македонија.
Сте луѓе без кичма, неспособни, глушци, северџани. Ќе ве стига клетвата до девето колено.
Кога ќе остарите ќе ви падне тешко дека ништо сами не сте створиле освен она што ви било дадено како предавници.
Она што сега ќе го стекнете вашите следни генерации ќе и го вратат на Република Македонија со крв.
Вие сте срам за Македонците и да знаете дека еден ден се ќе ви биде одземено тројно.
Како бе не го знаеш?Не го знаев човекот
Нека не зборат, макар и по лошо.не ти ја сфаќам тебе улогата на форумов
не сум на чисто дали си тука да пропагираш за или против Левица